Alla vi som gillar Maria

tisdag 25 november 2014

Åsikter är till för att ändras

För snart tre år sen skrev jag ett inlägg om Så mycket bättre. För att slippa meck med länk och sånt kopierade jag texten rakt av här nedan.

Jag missade förra säsongen av "Så mycket bättre". Till stor del för att jag inte direkt gillade någon av artisterna som var med. Förutom DiLeva.

Därför blev min förvåning stor när jag kom på mig själv att sjunga med i både "Kärlekens tunga" och "Mikrofonkåt" när Septembers versioner spelades sönder på radion.

När årets säsong drog igång gav jag därför programmet en chans trots att TV4 än en gång lyckats hitta artister som inte ligger så högt på min tycka-om-lista.

Jag ångrar inte mitt beslut. Redan efter första programmet var jag fast.

Vem kunde tro att Tomas Ledins låtar kunde vara så bra?

Och vem kunde tro att E-type var en sån sympatisk kille?

Och inte visste jag att Timbuktu var så gullig!

Och att Mikael Wiehe var så rolig!

Lena Ph var den som jag tyckte var OK redan innan programmet men hon har visat sidor och egenskaper som jag inte trodde hon hade.

Och Laleh! Henne visste jag typ ingenting om innan men vilken tjej!! Jag finner för en gångs skull inga ord....

Den enda som inte lyckats omvända mig helt är Eva Dahlgren men sex av sju är ju inte dåligt!

Och det är ju bra att komma ihåg om det skulle vara så att TV4 tar med Carola i nästa säsong....

Och vad har hänt nu då tror ni??

2 kommentarer:

  1. Intressant inlägg. Jag såg aldrig första säsongen jag heller. Det ångrar jag nu. Efter andra var jag helt fast. Förutom Eva Dahlgrens låtar som jag alltid gillat håller jag med dig till fullo. Laleh var ett charmtroll och min stora favorit den säsongen. Carola överraskade som vanligt. Visar ständigt upp nya sidor. Kram Bosse Lidén som endast kan kommentera så här.

    SvaraRadera
  2. Det var ju bra att du tipsade dom om Carola, tack ;-)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...