Alla vi som gillar Maria

måndag 27 oktober 2014

Vad i "piiiiiiiiip" sysslar de med??

Min pappa var en mästare på larviga sånger. 
Än i dag vet jag inte om han hittat på dem själv eller var han fick dem ifrån. 
Vissa var solklara fall av covers fast med annan text. Till exempel den han sjöng om sin svärmor som på ett olyckligt sätt förolyckades i en sjö....
En annan jag minns är "Vad i hervete har de för sig på banken efter tre??" 
Han var inte så mycket för det där med svordomar min pappa så hervete var både barnvänligt och ickesvärtande för tungan. 

I eftermiddag skulle jag gå till banken och växla pengar när Julia var på massage. Julia får massage dryga 45 minuter. Under den tiden fick FYRA kunder hjälp på banken. Jag var inte en av dem.
Vad i hervete har de för sig på banken innan tre undrar jag. 

3 kommentarer:

  1. Vad har de för sig överhuvudtaget! Man kan inte ens sätta in kontanter på vissa banker! Omöjligt att få tömt sparbössor, t.ex!

    SvaraRadera
  2. Banken vill inte att man kommer dit, de vill att man gör allt via internet och telefon. Därför prioriterar de inte kunder som kommer till banklokalen.

    SvaraRadera
  3. Och jag som trodde jag skulle få svar på frågan här! Det är alltså ingen av dina läsare som vet?! ;-)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...