Alla vi som gillar Maria

fredag 15 augusti 2014

Vad hade du tagit med dig till en öde ö?

Visst har du någon gång sett en film om människor som hamnat på en öde ö och som på något vis alltid lyckas bygga ett hus och hitta möbler att inreda det med?
Kanske tittade du på Robinson (sänds det fortfarande??) och funderade på hur det skulle vara att försöka överleva på en öde ö? Givetvis utan kameramän och fiskare som går att muta till att fixa både det ena och det andra.
Jag kan tänka mig att i stort sett det enda sättet att hamna på en öde ö ofrivilligt är om man är med om ett skeppsbrott och då kanske man inte har så mycket tid att springa runt och leta efter grejer man vill ha med sig men OM du skulle hinna det - vad skulle du ta med till dig till en öde ö?
Själv skulle jag ta med min taxfree-påse som såklart är fylld med choklad i alla dess former, en bok eller flera om jag har möjlighet och något att skriva på och med.

Det här paret hann inte ta med sig någonting.Ha den allra bästa fredagen ♥

1 kommentar:

  1. De verkar ändå ha klarat sig bra ;) Inte ens blivit smala... Böcker! Det skulle jag vilja ha med mig!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...