Alla vi som gillar Maria

måndag 30 juni 2014

Hallå!?!? Är ni kvar??!?

Det blev lite jobbigt där för ett tag sen och jag behövde ett break.
Jag vill inte gå in på en massa detaljer men jag hade en rejäl svacka och kände inte för något. Allra minst för att kräka av mig massa gnäll på bloggen.
Men nu känns allt bra igen och fattas bara annat eftersom jag idag har min allra första semesterdag. Tre veckor av ledighet ligger framför mig!! Eller ledighet vet jag inte förresten. Jag har en hel del uppbokat men det är ju så mycket roligt jag vill hinna med!
Det ska plockas svamp, spelas bilbingo, ätas glass, shoppas i Malmö, poolpartas (heter det så??), kollas på beachhandboll, Tosselillas, cyklas till Ivö, tältas, badas, solas, drickas vin, ätas räkor, tränas och blåsas liv i bloggar. Ja ni hör ju själv att så mycket ledigt blir det inte!!
Jag hoppas att ni inte glömt bort mig alldeles och att ni vill följa med på mina upptåg i sommar?!?

min andra blogg kommer jag att ha en semesterutmaning som ni är mer än välkomna att haka på. Även om ni inte har semester! Jag kommer att skriva om den under dagen. Antagligen nu direkt när jag har ångan uppe!

Ha det bäst så länge!!


3 kommentarer:

 1. Jag är kvar iallafall. Här jobbas det denna veckan också, sen är jag på en plats ganska nära dig :)

  SvaraRadera
 2. Jag är oxå kvar. Hoppas att du får en kalasbra semester.

  SvaraRadera
 3. Jag är i en liten "svacka" pga tidsbrist, lustbrist och internetbrist. Men kommer nog tillbaka i dagarna.
  Ha en skön semester!
  Kram Elle
  Ps. Jag tror man kan kalla det poolpartajas ;-)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...