Alla vi som gillar Maria

torsdag 17 april 2014

Just saying.....

Om du är och handlar en bukett tulpaner, ett paket smörgåsrån, några olika sorters bröd, färsk sparris, två påsar chips, vindruvor, färska blåbär och hallon i små plasttråg, fyra 1.5-liters påskmust, tre liter mjölk, 5 kg tvättmedel samt en miljon grejer till är det givetvis helt OK att lägga upp sakerna på bandet i ovanstående ordning och sen bli asförbannad på kassörskan för att bröden blir tillplattade och vinddruvorna blir mos. Helt OK. 
För inte är det väl nödvändigt att ta huvudet med sig till affären? Inte sjutton ska väl DU behöva tänka på att lägga upp DINA varor i en speciell ordning?!? Det går väl att lägga hur många ömtåliga saker som helst åt sidan?! Hen i kassan får ju sträcka lite på sig, eventuell resa sig upp och gå runt hela kassan för att rätta till?! 
Nu menar jag såklart helt hypotetiskt. För inte finns det väl någon som inte fattar att man lägger de ömtåliga varorna sist??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...