Alla vi som gillar Maria

måndag 28 april 2014

Bästa helgen på länge

är över och jag har två lediga dagar kvar att njuta av!!

I fredags hade jag en riktigt bra dag på jobbet (jag har för det mesta uteslutande bra dagar på jobbet men ibland är de extra bra!) och på kvällen var det dax för Alice dansuppvisning. Som vanligt sitter blödiga jag i publiken och försöker göra mitt bästa för att hålla tårarna tillbaka när alla dessa underbara ungar visar upp sina danser som de övat på hela terminen. Mammahjärtat svällde av stolthet när min underbara unge genomförde sina två dansnummer med bravur!

I lördags var det strålande solsken hela dagen och på kvällen var det fest med ett helt gäng härliga vänner från jobbet. Det blev en riktig helkväll med förfest, någon timme på dansgolvet och efterfest med tillhörande nattamad. Nattamaden blev dock inte riktigt som jag hade önskat......
Framåt morgonkvisten kom jag i säng och vaknade några timmar senare och mådde precis som jag förtjänade: Alldeles utmärkt!! Tack för det Resorb!
Nej om sanningen ska fram så var jag lite sliten men inte värre än att jag och Linda (som jag sovit hos) snörade på oss gympadojorna och gav oss ut på långpromenad. 2 timmar senare fick jag sen äntligen den där maten jag längtat efter ett halvt dygn tidigare.Någon timme senare och med lite ny färg på valda delar av kroppen var det dags för Julias dansuppvisning och nya tillbakahållna tårar. Och för att vara riktigt ärlig -  även mer än några tillbakahållna gäspningar. Fast inte till Julias uppträde såklart.

Så igår kväll somnade jag med ett trött leende på läpparna och en vetskap om att jag har två döttrar som är väldigt duktiga på att dansa och att jag har - precis som jag sagt X antal gånger innan - världens bästa arbetskamrater!!

I dag tar jag dagen som den kommer, det enda som står på schemat är ett tandläkarbesök. Förhoppningsvis tittar solen fram så att jag kan få lite mer färg på - nu när jag inte ligger på en offentlig gräsmatta -  ännu fler valda delar av kroppen. Typ nästan alla!!

PS På tal om kroppen så har jag skrivit en inlägg om just den som du kan läsa om du trycker HÄR.

1 kommentar:

  1. Så roligt att uppvisningarna gick bra! Idag kommer Maken hem :)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...