Alla vi som gillar Maria

söndag 23 mars 2014

Fixa idéer

När jag spelar patiens eller kort överhuvudtaget för den delen lägger jag aldrig två röda kort bredvid varandra. Inte två svarta heller såklart. Om någon annan gör det flyttar jag helst på dem.

Om jag kliar mig i ena örat med en tops (Ja jag vet att OM man ska klia sig i örat ska man göra det med armbågen men seriöst alltså!! Fattar ni hur svårt det är egentligen??) så måste jag klia mig i andra örat oxå. Annars känns det konstigt.

Jag går helst inte på A-brunnar. Jag hoppar inte på alla K-brunnar och säger Joakims namn. Inte någon annans namn heller.

Jag har säkert många fler men det får räcka för idag.
Har du någon fix idé? Dela gärna med dig!

4 kommentarer:

 1. hahaha Jag gör samma med öronen! Vidare kan jag inte slänga strumpor med hål i om jag inte tvättat dom först. Äckligt ju. ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte heller klia öronen med armbågen! Jag har säkert många fixa idéer, men just nu minns jag inte en enda!

  SvaraRadera
 3. Måste vika toapappret på ett särskilt sätt innan jag torkar mig.. pratar med mig själv.. måste ha alla sedlarna i rätt ordning och vända på samma håll.. kan inte lägga ifrån mig en bok utan att läsa färdigt ett kapitel eller avsnitt..
  Det finns massor, men detta kom jag på nu ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gällande böcker måste jag läsa ner högra sidan och den måste sluta med en punkt. Det blir många sidors extraläsning ibland....
   Jag är exakt som du med pengarna. Alla borde vara som vi 😜

   Radera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...