Alla vi som gillar Maria

fredag 21 mars 2014

Efter torsdag är det fredag

Igår var det torsdag och därmed badminton. Så bra som jag spelade igår har jag aldrig gjort. Det tyckte både jag, min man och tränaren. Jag gillar att få beröm. Både för badmintonspelande och annat.
Precis när vi spelat färdigt ringde telefonen och en upprörd son samt en upprörd dotter berättade att det brann asamycket någonstans i närheten av vårt hus och att där var typ sju brandbilar. Vi skyndade oss hem. Det brann asamycket men några brandbilar såg inte vi. Jag ska ta en promenad snart och titta var det brann någonstans.
Ikväll ska vi ha personalfest. Förra året hade jag knallgröna jeans och året dessförinnan hade jag knallrosa. I år får någon annan vara färgklick för jag ska ha svart klänning. Jag kommer ha minst lika roligt ändå.
Fräckis:

2 kommentarer:

  1. Akta så du inte somnar bara ;)

    SvaraRadera
  2. Det är kanske läge för att satsa på en karriär som badmintonproffs snart. Hoppas du hade kul i svart. Kram Bosse

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...