Alla vi som gillar Maria

måndag 3 februari 2014

Fan.......tomen oxå!!

Januaris övning i självdisciplin klarade jag med bravur och utan konstigheter.
Det kanske blir lite värre med februaris.
Ofta när jag vill lägga tyngd i vad jag säger använder jag mig av svordomar.
Tänk "aj som in i h*****e" när jag slår mig på stortån, tänk "jag är hungrig som s****n" en halvtimme efter min normala lunchtid, tänk "han är så j***a snygg" när jag ser Joel Kinnaman på TV. Ja ni fattar va??
Det sägs att det är tecken på dåligt ordförråd och det borde verkligen inte jag ha som läser så mycket.
Därför blir februaris övning i självdisciplin att inte svära. Varken i tal eller skrift.
Ni får hjälpas åt att hålla koll på mig.......

1 kommentar:

  1. Är du rädd för att misslyckas med tanke på att du la den i februari och inte i mars med sina 31 dagar? :) Lycka till! Jag har tagit det i etapper. Från det tuffa vartannat i kompisgänget under uppväxten, till när jag tyckte det var befogat i de rätta sammanhangen. Sist ut var de där smällarna när jag spikade. Sedan blev det en sport att försöka hitta på den mesigaste kommentaren under smärtan, samtidigt som explosionen klingade av inombords. Numera tycker jag det är fult när orden används hela tiden vid ex, en segerintervju på TV. Vad blir det i mars?

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...