Alla vi som gillar Maria

lördag 4 januari 2014

My way or the highway??

Jag läste en artikel i Aftonbladet om vad par världen över bråkar mest om.
Enligt artikeln bråkar det genomsnittliga paret 2 455 gånger per år. Det motsvarar 7 gräl om dagen!! De 22 vanligaste orsakerna till bråk ser ni på bilden här under.

Bild lånad från Aftonbladet


Jag kan helt ärligt säga att BRÅKAT har jag och Joakim bara gjort om en enda sak på ovanstående lista. Och den har vi bråkat om mer än en gång.
Dispyter har vi haft om kanske hälften av de 22 punkterna. Men långt ifrån 7 bråk/dispyter per dag.
En punkt som vi definitivt aldrig bråkat om och som jag inte kan förstå att någon bråkar om är "Vad man ska äta till middag". Vad är det att bråka om? Är man inte överens kan ju var och en äta vad den vill?!

Hur många punkter har du och din partner verkligen bråkat om?

1 kommentar:

  1. Sju bråk om dagen. Det låter som något socialstyrelsen rekommenderat. Vi har inte bråkat om något av de posterna. För tjafsa lite och pika är väl inte samma sak. Ibland trycker min högerfot lite hårdare på pedalen när det är något viktigt som väntar. Känner man varandra bra och tycker om varandra behöver det inte övergå till bråk. Det finns hållplatser att stanna vid innan det är för sent. Kram på dig unga tjej snart är det dags. ;)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...