Alla vi som gillar Maria

torsdag 9 januari 2014

Förälskelsen består. Det är bara objektet som skiftar!

Nu har jag gjort allt det där jag skulle plus lite till.
Bland annat har jag storbölat till sista avsnittet av Sons of Anarchy. Jag har sett alla 6 säsongerna på ganska kort tid och när jag tittar så intensivt på en TV-serie så känns det som om jag känner alla karaktärerna vilket gör att jag verkligen lever med i handlingen. Så ni som följt serien vet varför jag har gråtit......
När jag var sjukskriven för hjärtat tittade jag på Greys Anatomy och blev tonårsförälskad i Patrick Dempsey. Han har nu blivit brädad av Charlie Hunnam som spelar Jax i SoA. Men nu är ju även den lilla affären över så nu söker jag med ljus och lykta efter en ny kille! serie att följa. Tips mottages tacksamt!

2 kommentarer:

  1. House of cards! Så jäkla bra! Kevin Spacey :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset, ska kolla upp den serien när tillfälle ges. Men om jag blir tonårsförälskad i Spacey låter jag vara osagt.....:-)

      Radera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...