Alla vi som gillar Maria

måndag 6 januari 2014

40 and fab

Ni som ligger i bloggdvala på helgerna har kanske missat att jag blev 40 igår. Men i så fall så vet ni det nu.
Hela helgen har jag fått stå i centrum. Först i lördags då jag firade med ett gäng av de allra bästa människor jag vet. Tyvärr var det några som hade inte möjlighet att vara med men de är fortfarande de allra bästa jag vet i alla fall. Och jag lovar, vi som var på plats festade för dem som inte var här oxå....
Av de här underbara tjejerna fick jag en berlock till mitt Tomas Sabo armband. Ja, inte av hon längst bak till höger då alltså för det är ju jag....

Kan tänkas att det var något vajsing med kameran.....

Tro, hopp och kärlek - allt man behöver för att överleva. Typ.

Sen igår firade jag med mina närmst sörjande. Vi åt tårta som Alice pyntade


och så fick jag ännu en berlock till mitt armband. Det var min älskade man och barn som konstaterade att jag nu ärSen spelade vi Gin Rummy. Och jag vann!! Inte på grund av något annat än att jag nu är 40 and fab!!

Men idag får jag inse att allt inte handlar om mig längre och åka till jobbet några timmar. Men det är helt OK eftersom några av de allra bästa jag vet oxå kommer att vara där!

2 kommentarer:

  1. Stort Grattis i efterskott! Hur kunde jag missa det? Du fyller ju år samma dag som min dotter. Kram

    SvaraRadera
  2. Ett stort grattis på din stora dag Maria!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...