Alla vi som gillar Maria

onsdag 23 oktober 2013

Men vad f*n nu då??

Knappt har jag mer än hunnit bestämma mig för att ta tag i bloggandet igen förrän det börjar strula!! Enligt Blogger följer jag inte några bloggar för närvarande!?! Eehh...... Nääää bara några 100 eller så. Typ.
Hela min läslista är borta!! Förmodar att jag kan hitta tillbaka till en hel del av er genom era kommentarer men jag blir trött bara jag tänker på det. Det var ju inte så här det skulle bli. Vi skulle ju ta nya tag och allt skulle bli som vanligt igen......
Tror ni att det fixar sig själv om jag stoppar huvudet i sanden och låtsas som ingenting ett tag??

7 kommentarer:

 1. Din Läslista är inte borta!! Det händer ganska ofta att det står så.....vänta ett tag eller börja om så kommer den tillbaka. Kanske är det någon form av uppdatering som pågår men som sagt den kommer ganska snart igen (ibland omg)

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte se din läslista. Kanske kommer den tillbaka igen. Med blogger vet man aldrig säkert.

  SvaraRadera
 3. Så står det varje gång jag loggar in - uppdaterar bara med "snurrpilen" som jag säger :-) så kommet de tillbaka. De skojsar bara till det lite! ;-)

  SvaraRadera
 4. Trist när saker inte fungerar.

  SvaraRadera
 5. Den kommer tillbaka- känn ingen oro! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Men va trist att det strular. Hoppas att det ordnar upp sig snart!

  SvaraRadera
 7. Som sagt "den kommer tbx" uppdatera ett par ggr så ........
  *Vinke vink!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...