Alla vi som gillar Maria

måndag 26 augusti 2013

Svisch sa det

och sa var det dax att köra till jobb. Och jag som inte har hunnit dissa och hissa tänker ni då men det kommer, det kommer.

Jag vill dissa att min kropp kräver minst 8 timmars sömn. Jag skulle vilja klara mig på 6 timmar, tänk så mycket mer jag hade hunnit med då. Tiden tycks aldrig räcka till för allt jag vill göra och hade jag bara kunnat klämma ur två timmar till varje dygn hade jag varit överlycklig. Men min kropp och framför allt mitt hjärta klarar inte av sena nätter och tidiga morgnar. I alla fall inte kombinerat och definitivt inte för många nätter på rad utan mina 8 timmars sömn. Hur många timmar behöver du?

Och så vill jag hissa alla kanaler som erbjuder möjligheten att titta på TV-program på nätet. Just nu tittar jag på Broadchurch på TV4Play. Ja inte just nu alltså men det fattade du.
Det är lite svårt att följa serier på TV när man jobbar som jag så jag hade inte tänkt titta på den men efter skriverier på Facebook förstod jag att jag det var ett misstag. Och det var det. Den är ju jättebra! Jag gillar verkligen engelska serier. Tittar du på Broadchurch?

4 kommentarer:

 1. Min kropp behöver egentligen 7-8 timmars sömn per dygn men det är sällan jag har tid att sova så.
  Så jag sover bara någonstans mellan 5-6 timmar. Tyvärr.

  SvaraRadera
 2. Jag behöver också (minst) åtta timmars sömn.. men hallååå, jag vill inte sova kl 21:30 på vardagarna. Alltså ligger jag konstant på minuskonto trots att jag försöker ta igen det på helgerna..
  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
 3. Jag ÄLSKAR Broadchurch, liksom de flesta engelska deckare :-) Tyvärr får inte vi se på svt play då vi är "främmande land" *suck* Jag behöver helst nio timmar men veckorna får bara sju, tyvärr. Men jag tar igen det ute på berget i helgerna ;-)

  SvaraRadera
 4. Jag borde nog sova mer än vad jag gör egentligen... men det blir liksom inte bara.... Kram Anna

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...