Alla vi som gillar Maria

måndag 29 juli 2013

Soda stream och klädgalgar

Så här i sommartider är det viktigt att dricka mycket vätska. Exakt vad för vätska är väl lite upp till var och en men själv tycker jag att det är väldigt gott med ett glas iskall Cola. Det funkar ju inte att smyga in i skafferiet varje gång jag ska dricka så det händer att även barnen får en klunk Cola fast det inte är lördag. Alice var hos en kompis för ett tag sen och även där serverades det Cola trots att det var mitt i veckan. Skönt att det inte bara är jag som blir lite slapphänt med regler och rutiner på semestern. I vilket fall som helst gjorde kompisen egen Cola och enligt dottern var den V Ä L D I G T god och varför kan inte vi oxå göra egen Cola mamma????
Det är klart vi kan tänkte jag och skaffade hem attiraljer för att göra vår alldeles egen Coca Cola.
NU kommer jag till veckans diss. Jag vill dissa Soda Streams Cola extrakt som har BÅDE socker och sötningsmedel på ingredienslistan. Hade jag velat pytsa i mig själv och mina barn sötningsmedel hade jag köpt lightversionen!! Med tanke på att det är år 2013 så borde det kunna gå att göra vanlig Cola med vanligt socker. Det borde man ju inte behöva vara Nobelpristagare för att kunna åstadkomma. Eller??
Något annat jag köpte häromdagen som jag däremot är väldigt nöjd med är Biltemas sammetsgalgar.Det är slut med klädesplagg som glider av galgen i min garderob. Nu hänger allt där det ska. Om jag orkar hänga upp det vill säga. Det finns vissa rykten som tyder på att jag är slarvig med det. Jag har mina misstankar om vem som startat dem.......

3 kommentarer:

 1. Galgarna är super, köpte några innan sommaren och nu (!) ska jag dit igen och köpa några till. Ännu en fördel med de galgarna är att de tar mindre plats än trägalgar så man får in mer kläder i gaderoben ;-) Bra va?!?!!

  SvaraRadera
 2. Mycket hög klass på dagens hiss och diss!Tack för det...

  SvaraRadera
 3. Håller med om allt. Måste köpa sådana galgar. Är inte heller direkt flitig med att hänga upp. det trillar ju bara ner igen.. ;)

  Kram!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...