Alla vi som gillar Maria

måndag 15 juli 2013

Hur svårt kan det vara?

Som jag skrev för ett tag sen är jag ett stort fan av listor. För tillfället betar jag av listan på vad som ska göras inför vår kommande bröllopsfest/40+40-årsfest i en rasande takt och det blir mindre att bocka av för varje dag.
En sak som jag fortfarande inte kan bocka av är bordsplaceringen och varför kan jag inte det då?
Jo för att alla har inte lämnat besked än trots att datumet för att just lämna besked om man kommer eller inte har kommit och gått.
Hur svårt kan det vara att skicka iväg ett SMS eller ringa och säga att man kommer. Eller inte kommer. I vilket fall måste jag ha reda på det för att kunna göra just bordsplacering och för att beställa mat. Och för att veta hur mycket jag ska handla i Tyskland. JAG ska väl inte behöva jaga folk och kräva besked om de vill komma på MIN fest heller? De ska vara glada för att jag bjöd dem. Typ.
Så idag vill jag dissa alla som inte OSA:r i rätt tid.

Dagens hiss måste bara bli mig själv och min tröja jag hade på jobbet igår. Bara för att riktigt gnugga in det på alla i min närhet.


Nu är det inte Lottot som gjorde att jag har påbörjat min semester nu men det kan vi vi väl bortse ifrån.....

5 kommentarer:

 1. Va hård - de som inte svarat i tid räknas bort! Kram

  SvaraRadera
 2. Håller med Mallan. Var hård. Du har satt ett datum av en anledning och ja.. dom ska vara glada att dom blivit bjudna alls.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag skulle bli ledsen om jag inte fick svar i tid. Det är ju så enkelt att skicka sms, ringa m.m. Jag skulle tänka att de kanske avvaktar med att svara
  för att de vill se om det dyker upp något roligare. Dålig stil att inte svara!!!

  SvaraRadera
 4. Jaså du ska komma till mig och handla...vad trevligt!!

  SvaraRadera
 5. Håller med! Att svara ska inte behöva vara så hemskans svårt! Kram Anna

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...