Alla vi som gillar Maria

torsdag 18 juli 2013

Gårdagens tripp till Gekås

gick exakt som planerat och jag är helnöjd med dagen och alla mina inköp. Det blev en hel del till vår kommande fest och innan jag åkte bestämde jag mig för att inte ens titta på några kläder. Det gick sådär......

På vägen hem körde jag och tankade. Lite trött och ouppmärksam bar det sig inte bättre än att det skvätte lite bensin på min ena hand. Och det är nu jag börjar fundera på hur jag egentligen är funtad.

Det första jag gör är att lukta på min hand. Varför vet jag inte. Jag vet ju hur bensin luktar och jag vet oxå att det kommer att lukta om min hand eftersom det som sagt var skvätte bensin på den.
Vad jag heller inte förstår är varför jag kände mig tvingad att lukta på handen femtioelva gånger till innan jag kom hem och kunde tvätta den. Det var ju inte så troligt att det på något mirakulöst sätt hade slutat att lukta bensin om min hand. Och det hade det såklart inte. Det luktade lika mycket varje gång jag sniffade och jag ska väl vara glad att jag kom hem oskadd.

Jag började fundera på hur jag gör i andra situationer. Om det isar i en tand när jag drar in luft hastigt mellan tänderna - slutar jag dra in luft på det sättet då?? Nej, det gör jag inte. Jag drar in luft på det sättet ungefär en gång varje minut bara för att kolla om det slutat isa. Och det har det såklart inte. Det gör lika jäkla ont varje gång jag gör det. Och jag gör det många gånger.

Om det gör ont när jag trycker på en speciell punkt någonstans på kroppen kan man ju tro att jag borde undvika att trycka just där. Men se det gör jag inte. Jag trycker där med jämna mellanrum för att kolla om det fortfarande gör ont.

Är det bara jag som funkar så här eller gör ni likadant??

5 kommentarer:

 1. Hahhaha! Jag gör precis likadant! :D Och undrar också varför! Anna

  SvaraRadera
 2. Hmmm det låter som att du har goda anlag för att bli en sniffare... ;)

  SvaraRadera
 3. HAha, jag gör precis likadant *asg*

  SvaraRadera
 4. Här är en till som sällar sig till skaran som gör likadant. I övriga fall fungerar jag ganska normalt och kan uppfattas som mycket klok och förnuftig ;-). Trevlig helg till alla som uppehåller sig här på bloggen!

  SvaraRadera
 5. Måste berätta att jag gör exakt likadant till omgivningens alla åsikter. Jag bara måste... så...du är INTE ensam sniffare.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...