Alla vi som gillar Maria

måndag 17 juni 2013

Maria dissar och hissar

Jag är ett stort fan av Facebook. Jag är dessutom väldigt aktiv på Facebook, det vet ni som är vän med mig där. Jag uppdaterar ofta min status flera gånger om dagen och jag lägger gärna ut bilder när andan faller på. Jag gillar verkligen att kunna på ett väldigt enkelt sätt ta del av mina vänners vardag, se bilder på deras barn, läsa om dråpliga händelser i butiken, ha koll på vad de gjorde i helgen och så vidare. Men vad jag inte gillar är när f d par/vänner/arbetskamrater eller medlemmar i någon sorts grupp använder Facebook för att kasta skit på varandra. Sånt där kan man sköta privat tycker jag. Allra värst är när f d par har synpunkter på den andras sätt att uppfostra deras gemensamma barn och skriver detta öppet så att alla kan läsa. Så idag vill jag dissa alla som öppet skriver taskiga saker till någon som en gång betydde allt eller i alla fall väldigt mycket. Det bästa hade ju varit om ALLA kunde vara snälla mot varandra ALLTID men jag förstår att det aldrig kommer att fungera.......

Sen över till något mycket trevligare. Ni vet hur meckigt det kan vara att öppna en konservburk va? Allra helst när man inte hittar konservburksöppnaren. Då är det väldigt bra att fler och fler konservburkstillverkare gör så här:


Så idag vill jag hissa alla som jobbar som konservburksdesigners - fortsätt på den inslagna vägen!

5 kommentarer:

 1. Mycket viktig diss idag, håller med dig till 100%.
  Ha en fin dag! :-)

  SvaraRadera
 2. Håller också med! Vissa saker tycker jag är privata och ska så förbli..../M

  SvaraRadera
 3. Jag håller HELT med om din diss. Vissa saker sköter man privat. Punkt!

  SvaraRadera
 4. Ja, fy det är nedrigt när de smutskastar varandra på FB! Avskyr det!

  SvaraRadera
 5. Att vara elak och taskig på nätet är verkligen lågt.
  Det var en (som ofta) bra diss!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...