Alla vi som gillar Maria

torsdag 27 juni 2013

Förlåt

för den oerhört dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Tiden har helt enkelt inte räckt till.

Tiden som jag tänkte ägna åt er och åt bloggen idag tillbringar jag istället åt att vara irriterad på mig själv.

Irriterad för att glömt betala några räkningar och därmed fått påminnelseavgifter på X antal kronor. Pengar som jag definitivt kunde använt till mycket trevligare saker. Det är inte alls likt mig att glömma räkningar. Jag har STENKOLL på när räkningarna ska betalas. I vanliga fall.

Irriterad på att jag inte hittar en sak som jag lagt någonstans i tron om att jag skulle komma ihåg vart jag lagt den. Det är inte alls likt mig att glömma bort var jag lagt saker. Jag har STENKOLL på var jag har mina saker. I vanliga fall.

Irriterad på att jag glömde min linsvätska på jobbet. Det är inte alls likt mig att glömma saker på jobbet. Jag har STENKOLL på att jag har allt med mig hem. I vanliga fall.

Irriterad för att det kliar i mina ögon och att min näsa är alldeles igentäppt. Huvudet spränger och jag bara HATAR pollen. Det måste vara därför jag inte har STENKOLL nu för tiden. Jag tror att jag har läst någonstans att pollen kan ha den effekten. Fråga mig dock inte var för det kommer jag inte ihåg. Trots att jag brukar ha STENKOLL på var jag läser saker och ting. I vanliga fall.

4 kommentarer:

 1. Provat antihistamin? Allergi gör en inte på topp precis :p

  SvaraRadera
 2. Haha, men åh din stackare!

  SvaraRadera
 3. För mig är allt det där vardagsmat, så jag är van att ha nollkoll. Förstår att det är irriterande för en ovan. ;)

  Hoppas det reder ut sig och du blir ditt vanliga jag igen, med blogg och fräckisar osv.

  Go helg!

  SvaraRadera
 4. Det är retligt att få betala x antal kronor. Jag råkade betala läsa fel och betalade in tre kronor för litet på en faktura till Tradera. Direkt blev det en straffavgift. Vad hade hänt om jag betalat in tre kronor för mycket? Det är klart att den jobbiga täppan kommer från Polen. Det har jag stenkoll på. :) Ha en fin helg.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...