Alla vi som gillar Maria

lördag 18 maj 2013

Dagen till ära

tänkte jag ha en liten undersökning.
Tänk dig att du kommer in i världens största godisaffär.
Det finns alla möjliga och omöjliga sorters godis.
Du får plocka hur mycket godis du vill men du får bara ta sex olika godissorter.
Vad stoppar du i din påse?

Själv väljer jag:
Bilderna har jag lånat på Google.
Det fick bli så eftersom jag inte ska plocka någon egen godispåse ikväll. Jag har ju några kilo kvar att gå ner så givetvis äter jag inte godis ens på lördagar!! Vi är bortbjudna på en riktig schlagerkväll hos våra goda grannar och vi blir ett helt gäng som ska festa till det lite och lyssna på bra (??) musik på TV. Det blir en liten vadslagning och den som gissar rätt vinnare får tydligen ett litet pris. Och med tanke på deras humor blir det säkert att ta hand om disken!! Men det är ingen risk att jag vinner, jag brukar alltid gissa fel.

Och förresten - tack för alla tips hur jag ska mota min förkylning. Jag känner fortfarande hur den ligger och lurar fast jag drack Enchinagard igår. Men jag ska nog gå segrande ur striden!

2 kommentarer:

  1. självklart lägger jag i skolkritor sen blir det också M&M, punchpraliner, sockerbitar, någon mörk choklad med mintklet och något lakrits. Mycket sällan hårda karameller eftersom jag vill vräka i mig utan att tugga sönder tänderna ;-) Men just nu blir det väldigt sparsamt eftersom jag måste tappa några kilon...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Salt mjuk lakrits av någon sort, sockerbitar, kokosprickar (eller vad de nu heter), colaflaskor, salt hård lakritskaramell, dödskallar med hallon o lakrits. Jag gillar alltså lakrits!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...