Alla vi som gillar Maria

fredag 17 maj 2013

Sen var det ju det där med kollen....

Jag känner en annalkande förkylning som jag absolut inte har tid med så idag blir det till att kurera sig med diverse huskurer. Har du något tips på en sådan tas det tacksamt emot. Som betalning kan du få en fredagsfräckis!

Prästen skulle gå hem till gamla fru Svensson som precis blivit änka och beklaga sorgen. Men eftersom han var relativt ny i trakten, så råkade han gå fel och han hamnade istället hos tant Karlsson som precis fått sin cykel stulen.
När de satt vid köksbordet sa prästen:
- Det var ju beklagligt detta som hänt.
- Njaaa, så farligt var de väl inte svarade tant Karlsson. Han var ju så gammal och trög, sné och krokig där fram och höll inte luften där bak. Men han var ju som lämplig för pigorna att öva på….

Ha den allra bästa fredagen alla fina ♥

4 kommentarer:

 1. Kul historia som vanligt! Betr förkylning så har jag och familjen i hur många år som helst använt oss av Esberitox eller C-vitamin med Ecchinesea (stavning??) i. Det är jättebra och man ska ta det DIREKT när man känner att ngt är på gång.

  SvaraRadera
 2. Okej! Då säger jag hackade råa vitlöksklyftor så länge magen och närmaste (f.d?) vännerna inte klagar och låter för mycket. Man känner riktigt hur febern och bacilluskerna åker ut genom hudporerna på en riktig Pingstresa. Kanske följer den nya prästen med om han var en blyg en. :) Annars stannar han kvar och väljer en annan växel. ;)

  SvaraRadera
 3. Drick mycket te och VILA!
  Kryakram

  SvaraRadera
 4. Hahahaha...underbar fräckis :)
  Honungsvatten och Bafucin och vila är den bästa kuren.
  Krya på dig!
  Kram!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...