Alla vi som gillar Maria

måndag 20 maj 2013

Vilka renlevnadsmänniskor


som läser min blogg!!
Det är bara en enda av er som köper godis!
Eller man skulle kunna tro det i alla fall eftersom det bara är en enda som berättar vad hon brukar lägga för godis i sin påse. Tack Jeanette för att du delar med dig. Du och jag kan dela godispåse när som helst!

För övrigt är det ju måndag idag och då brukar jag ju dissa och hissa. Det ska jag göra idag oxå hade jag tänkt och som vanligt börjar jag med dissen.

Jag vill dissa klåda. Myggbett, nässelutslag, pollenallergi, torr hud, svampinfektioner och allt annat som kliar. I helgen har jag lyckats med att få flera stycken myggbett kring båda anklarna och jag har kliat mig blodig. Jag hatar när det kliar. Allra värst är när det kliar på ryggen och man är själv hemma. Visst funkar det med en dörrkarm eller nåt men det är ju inte närheten lika skönt som att bli kliad av någon med långa naglar.
Något år har jag haft problem med pollen och då fick jag framför allt kli i ögonen. Jag lider verkligen med alla som har pollenallergi på heltid, jag ville bara ta ut ögonen och köra runt i ögonhålan med en diskborste!! Eller nåt......
Så en stor diss för A L L T som kliar.

Sen vill jag hissa Tre Kronor och gratulera till VM-titeln i ishockey! Jag jobbade tyvärr igår kväll men jag hann hem och se de sista fem minuterna av vad som verkar ha varit en riktigt bra match.
Så hipp hipp hurra för Sverige som är världsmästare i ishockey för nionde gången!!

PS Detta är förresten inlägg nr 1 000 så jag passar på att  även hissa mig själv som skrivit 1 000  fantastiskt roliga, smarta, kluriga och tänkvärda inlägg! Eller kanske inte alla 1 000 har varit klockrena men några stycken sticker ut i alla fall!

6 kommentarer:

 1. Jag håller med om dina hissar och dissar :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Behöver du en nya fin mössa eller solhatt till dig eller ditt barn? Eller kankse en söt snutte eller en "Dregglis"? Eller varför inte ett fint sadelskydd att sätta på cykeln? :)
  Då har jag tävlingen för dig:
  http://www.domkallarmighannes.com/2013/05/tavling-i-samarbete-med-design-by.html#.UZJkmMqBa04

  Om du inte gillar sådana här komentarer så ber om ursäkt och hoppas du får en fin dag:) kram

  SvaraRadera
 3. Åh! Grattis till 1000 inlägg! Undrar hur många av dem jag har läst egentligen, det är i alla fall många :-)

  SvaraRadera
 4. Du känner väl till Aleo Vera och deras Gelly. Fantastisk på myggbett och kanske annat kliande med, men det vet jag inte.
  När det kliar på ryggen är en "spagettislev" utmärkt att klia med...du vet en sådan som man tar upp spagetti med och som har "taggar". Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Dina hissar är kanon, grattis, och dissen håller jag också med om. Och den där godispåsen får nog vara bra stor med två gottegrisar som oss ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Asså. 14 juli kan jag berätta vad jag lagt i min godispåse! Innan dess köps det inget. :)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...