Alla vi som gillar Maria

måndag 8 april 2013

Hur mycket kostar det att få en hemleverans av en chaufför med empati IKEA??

Enligt önskemål från mina läsare blåser jag nu liv i mina dissar och hissar igen.
Som vanligt börjar jag med dissen.
Ni som läste gårdagens inlägg vet att min mamma råkade ut för en otäck händelse i fredags. Min syster kunde inte följa med henne i ambulansen eftersom hon väntade en hemleverans från IKEA.
En leverans som hon betalade 800 kronor för. En leverans som visade sig vara helt i onödan eftersom det visade sig att soffan gick att skruva isär trots uppgifter om det motsatta.
Det visar sig när lastbilen kommer att soffan inte går in genom porten.
- Nu har du ett problem säger lastbilschauffören. Antingen tar jag soffan med mig tillbaka eller så lämnar jag den här!
Min syster försökte förklara att det hänt en olycka men chauffören lyssnade inte på det örat.
- Du får skruva isär den säger han.
Min syster förklarar då att anledningen till att hon beställt hemleverans var för att personalen på IKEA sagt att soffan inte går att skruva isär.
Chauffören envisas dock med att den går att skruva isär och min syster undrar om han har verktyg så att hon kan skruva isär den och få hjälp med att bära upp den.
Hans svar blir - Jag är ingen möbelsnickare!!

Det hela slutar med att min syster rusa upp i sin flyttröra och leta fram sina verktyg. Vid detta laget har lastbilen åkt. Till slut är soffan i fyra delar och efter lite dörrknackning får hon tag på en snäll kille som hjälper henne att bära upp sin nya soffa som hon betalt IKEA 800 kronor för att få hem. Helt i onödan EFTERSOM DEN GICK ATT SKRUVA ISÄR!!!
Så jag vill dissa IKEA och kanske framför allt deras chaufför som totalt saknar medkänsla.
FY FY FY PÅ ER!!!

Med anledning av dissen faller det sig helt naturligt att jag vill hissa alla som har en gnutta av medkänsla i er. Alla ni som erbjuder er sittplats till den gamla damen, ni som hjälper till att lyfta ner barnvagnen från bussen, ni som lämnar in den upphittade nyckelknippan till polisen och överhuvudtaget bara bryr er om era medmänniskor. Er vill jag hissa! 
Ni har inte ens lön för att vara hjälpsamma. Det hade den där jäkla lastbilschauffören från det stora rika möbelvaruhuset IKEA.....

7 kommentarer:

 1. Men fy vad dåligt, så trist med såna människor. Hon borde få en ursäkt och sina 800 kronor tillbaka!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att hon upplyser någon på ledningen för ikea om händelsen, för det känns som om de 800 kronorna ska tillbaks till föregående ägare!

  SvaraRadera
 3. Håller med ovanstående. Klart att du ska kontakta Ikea och påtala detta. Kan inte tänka mig annat än att om du gör det får du/ni kompensation.....

  SvaraRadera
 4. Hissar din syster som med lite "jävlar anamma" löste en knivig situation trots allt. Heja henne! Ha en fin dag och nu måste jag läsa ikapp här lite så att jag får the full picture =D Kram

  SvaraRadera
 5. Ni tar väl kontakt med Ikea och kräver kompensation?

  SvaraRadera
 6. Helt ofattbart att man får bete sig på det sättet. Håller med alla andra, pengarna ska återbetalas till din syster.

  SvaraRadera
 7. Förbaskade usling! Inget folkvett i den chauffören. Kontakta IKEA, om inte annat för att chauffören ska få på pälsen.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...