Alla vi som gillar Maria

tisdag 9 april 2013

Det kom lite saker emellan men här kommer svaren på era frågor!

I förra veckan ville jag ju ha lite hjälp av er när jag drabbades av en tillfällig bloggtorka. Sen hände det lite andra saker men nu har jag tagit tag i situationen!

Helena ville veta om jag fryser.

Nej det gör jag inte!! Du som missat att läsa om varför jag inte fryser längre eller för all del inte ens visste att jag frös kan läsa mer om det om du trycker här!

Knasterfaster ville oxå veta några saker.

Vem vill du inte se som kund i kassan när du jobbar?
Förutom de uppenbara välkända surkunderna som jag gärna ser välja en annan kö (eller ännu hellre en annan affär så att inte någon av mina kollegor får dem i sin kassa heller) finns det nog bara en enda jag inte vill se som kund i min kassa. Eller nej förresten två. Eller OK tre då.
Den ena är ett av mina ex. Honom vill jag aldrig se igen i hela mitt liv.
Den andra är ett annat av mina ex. Honom vill jag heller aldrig se igen i hela mitt liv.
Förutom de två nötterna finns det en kommunpolitiker som jag hyser agg till och som jag gärna slipper som kund. Jag sätter en ära i att vara trevlig mot A L L A mina kunder men jag ska erkänna att jag hade haft lite svårt att vara trevlig mot honom. Det var han som en gång i tiden drev genom förslaget att vår underbara lilla byskola skulle läggas ner. I dag är skolan i full gång igen som en friskola men jag är fortfarande sur på honom.


Vad är det första du gör när du kommer hem från jobbet?
Hoppar i mina myskläder.

Tycker du om hallonlakritsskallar?
Nej det gör jag inte.

Vilken är din favoritvårblomma?
Ända sen jag var liten har jag älskat pärlhyacinter.

Gina skrev så här: 
Du kanske kan bjuda på lite underhållning nu i bloggpausen?! Förslagsvis ert uppträdande på senaste firmafesten ;-). Skämt åsido, missunnar inte dig lite bloggvila ifall du behöver. Uppskattar alla dina inlägg och har inga önskningar. Jo förresten, skulle inte maken kunna skriva ett gästinlägg?! Hur du förgyller tillvaron och så.

Uppträdandet kommer jag inte att bjuda på men som sagt är det möjligt att det kommer en riktig studioinspelning i framtiden.
Jag la fram ditt förslag för sambon Gina och hans svar var att : Det kan hon ju bara fetglömma!!
Om det beror på att han inte tycker att jag förgyller tillvaron eller på att han bara inte är så förtjust i att skriva låter jag vara osagt.....

Bosse gillar när jag skriver om mitt jobb och undrar om jag inte kan sätta upp en kamera i min kassa. Bosse - jag ska höra med chefen om det kan gå för sig. Annars får du nöja dig med att jag berättar! Vem vet, det kanske händer något spännande redan i morgon som ni snart kan läsa om på en blogg nära er!

Det var ju faktiskt riktigt roligt med frågestund så har ni några mer frågor - BRING IT ON!

5 kommentarer:

 1. Det var roligt och underhållande för mig att få läsa både frågor och svar! :-)

  En webkamera i kassan, den där Bosse är allt ganska rolig... :-)

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag blev att Fru Fransson dök upp. Jag har sett samma gympaskor hos henne i alltför många dagar.
  Maria: Skulle du få spel om dina ex dök upp hand i hand och med var sin påse nötter i den fria handen? :)
  Jag har några ex som är mina facebookvänner. Det är skönt när det blir så. Jag har även några ex som inte är mina facebookvänner. ;)
  Jag har också varit störd av några riktiga nötter till lokalpolitiker. De finns överallt. Om du fick bestämma helt själv om något viktigt i din hemkommun. Vad hade du bestämt då?

  SvaraRadera
 3. Hahaha, vilka härliga och påfundiga frågor det dök upp. Så det är så man ska göra när bloggtorkan slår till. Ska jag tänka på till nästa gång. Ha en fin vecka, kram Milla

  SvaraRadera
 4. Tur för mig att jag inte är en av dina ex. Om jag någongång kommer till din affär så hoppas jag att du sitter i kassan. Då tänker jag säga hej men inte störa dig i ditt arbete.

  SvaraRadera
 5. Hahahahah! OK, då vet jag! :-)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...