Alla vi som gillar Maria

söndag 28 april 2013

En alldeles fantastisk

underbar dag har jag haft idag.
Jag orkar inte berätta några detaljer just nu men jag kan berätta så mycket att jag fick en dam på första raden att gråta och jag fick en hel del busvisslingar!! Jag såg inte vilka det var som busvisslade men jag tror och hoppas att det var de få männen som var närvarande idag!

Så för er som inte följer mig på Instagram eller är vän med mig på Facebook kommer här nu en bild på hur jag såg ut i morse och hur jag ser ut nu.

Det kommer fler bilder så småningom som är tagna av en proffsig fotograf men så länge får ni hålla tillgodo med bilder tagna av dottern med mobilen.11 kommentarer:

 1. Oj, är det du på bägge bilderna?! Du klär i jordfärger (brunt och grönt). Fin hårfärg!

  SvaraRadera
 2. Du var fin innan, men färgerna var helt klart ett lyft på dig! Jättesnyggt,
  Kram

  SvaraRadera
 3. Du är snygg redan innan men visst blev den nya frisyren, den tjusiga make up-en och klädfärgerna ett rejält lyft. Attan så snygg du är!

  SvaraRadera
 4. Vad fin du är! har du haft föreläsning eller vad? Nu har jag missat nåt.. måste läsa ifatt. :)

  SvaraRadera
 5. Haha javisst ja, du skulle vara modell. :D Superfin blev du, men det har jag ju redan sagt. :)

  SvaraRadera
 6. Så jättefin du blev! (som andra skriver det var inget fel innan) Vilka fina färger....du måste vara mer än supernöjd! Grattis till nya looken/M

  SvaraRadera
 7. Va kul att vara med om och vad bra det blev!

  SvaraRadera
 8. Men åh vilken kul upplevelse. Hur kommer det sig? Vunnit det? Tycker att du blev ännu finare och du är skitsnygg med luggen :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Säger som flera andra har sagt: du var fin tidigare men wow vad fin du blev. Du passar jättebra i de färgerna och i luggen. Nu blev jag inspirerad :-). Kalasfint!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...