Alla vi som gillar Maria

onsdag 20 februari 2013

På tal om luft

För det första måste jag börja med att be min systerdotter om ursäkt.
FEM-årskalas hade vi i söndags och inget annat.
Jag radade upp det som en av anledningarna till att luften gått ur mig men det var inte hela sanningen.
Som ni alla vet har jag gått genom en hel del den sista tiden och nu längtar jag efter lite stabilitet i mitt liv. Att allting bara ska bli som vanligt igen. Eller ja - som vanligt kan det ju inte bli. Jag kommer för alltid att vara hjärtopererad och min pappa kommer för alltid att vara död men jag tror att ni förstår vad jag menar.

JAG VILL INTE HA FLER FÖRÄNDRINGAR JUST NU!!!!

Därför blev det extra jobbigt när jag i helgen fick reda på att mina mycket goda vänner ska separera.
De betyder båda otroligt mycket för mig och även om jag inte tänker ta någons parti inser jag med sorg i hjärtat att det kanske aldrig mer blir några familjesammankomster. Jag kommer såklart att träffa dem båda på tu man hand men det kommer inte att bli samma sak. Som tur är skiljs de som vänner och jag hoppas hoppas hoppas att de kommer att hitta tillbaka till varandra. För sina barns skull, för sin egen skull och för min skull.

Det är ytterligare en sak jag jobbar med att komma över men den vill jag inte ventilera just nu. Kanske inte sen heller.

5 kommentarer:

 1. Varför kommer alltid dåliga saker i klump? Det räcker ju så gott med en grej för att man ska sänkas. Ta det lugnt och var rädd om dej!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. När din systerdotter är lika ga...ung som vi, klagar hon säkert inte om du gör henne yngre än hon är ;))
  Jag hoppas för dig att det snart blir "som vanligt" igen. Var lite mycket den senaste tiden. Tycker att det räcker nu. Du har vunnit, du är värst av oss... ;)))
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att det stabiliseras sig nu så att livet blir åt det mer "ordinära" hållet igen. Kram

  SvaraRadera
 4. Jag skickar helt enkelt en stor Falu-kram fylld till bredden med lite skogsluft.

  SvaraRadera
 5. Folk borde tänka på hur det påverkar sina vänner innan de bryter upp, barnen klarar sig. Värre för vänner och bekanta. ;) Se till att dom kompenserar dig ordentligt. En ponny ska du ha...minst! :)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...