Alla vi som gillar Maria

måndag 27 augusti 2012

Maria dissar och hissar

Det här med att skräpa ner är ju en sak som jag fullkomligen hatar!! Ni som har följt mig ett tag vet ju att jag gärna rensar upp lite i naturen när jag är ute och rör på mig.

I lördags när jag och Pontus slängde skräp såg det ut så här



vid återvinningsgrunkorna. Fy fy fy vilka grisar som varit där och lämpat av sitt avträde. De borde skämmas.

Jag vill dissa alla som skräpar ner. Som rullar ner bilrutan och skickar ut både det ena och det andra. Som kör ut i skogen och lämpar av möbler och kylskåp. Som "missar" papperskorgen när de är på stan. Som lämnar engångsgrillar på stranden och söndriga glasflaskor på lekplatsen.
 FY PÅ ER!!! 

Jag vill hissa ensamstående föräldrar. Eftersom jag själv varit ensamstående - med tvillingar dessutom - vet jag vad det innebär att vara ensam föräldrar och ni är alla värda en hiss!  Det pratas ganska mycket om ensamstående mammor hit och dit men det är inte så ofta de ensamstående papporna får lite strålkastarljus på sig så ni får en liten extrahiss!

I dag tar jag mitt flimmer och åker till stan för att lämna lite blod som förhoppningsvis är tunnare än förra måndagen. Sen ska jag bli bortskämd med massage av fina Jennie ♥

Vad ska du göra idag?

Ha det bäst!!

11 kommentarer:

  1. Jag smyger in och norpar åt mig lite av din extrainsatta extrahiss, kramar dig och smyger ut lite i skymundan...

    SvaraRadera
  2. Håller med i såväl hiss som diss!

    SvaraRadera
  3. Håller med dig i allt! *ler* Hoppas du får en bra dag idag!

    Varm kram!

    SvaraRadera
  4. Jag blir också förbannad när jag ser hur folk inte orkar hålla rent. Så lite som behövs - att alla tar hand om sitt eget skräp - för att det ska vara snyggt!

    SvaraRadera
  5. Mycket bra hiss och diss,tycker jag.
    Jag skriver under!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Ja, man undrar ju lite försiktigt hur "man" tänker, eller inte tänker....vem ska hand om skräpet..."nån annan". Själv har jag haft en stund mys i stan (skrivit om det på . Efter att man i Gbg har satt upp fler papperskorgar så har det blivit bättre men fimpar är det ju överallt, avskyr det! //M

    SvaraRadera
  7. Hoppas det känns bra efter massagen!! :) KRAM J

    SvaraRadera
  8. Det är verkligen urkasst som folk kan skräpa ned! Varför inte köra till tippen när man ändå är ute och kör med sitt kylskåp liksom?! Kram

    SvaraRadera
  9. Bra hiss och diss håller med till etthundra procent.
    Och så hoppas jag blodet skött sig.

    SvaraRadera
  10. Håller helt med dig om dissen. Hur tänker de som bara vräker ut skräpet i naturen? Eller det är kanske det de inte gör. Ha en fin vecka.

    SvaraRadera
  11. Jag stödjer din hiss och diss till etthundra procent idag! Håller tummarna för blodprovet idag att det er bra!
    Kram från lena

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...