Alla vi som gillar Maria

tisdag 28 augusti 2012

Aldrig är man så sugen på att

göra saker som när man inte kan. I detta fallet är "man" jag men jag tror att det gäller även för andra.

Jag vill göra pizzabullar, jag vill städa badrumsskåpet - eller ja vill och vill - jag behöver städa badrumsskåpet, jag vill ut och cykla, jag vill putsa fönster (se beskrivning badrumsskåp) och en massa massa annat. Framför allt vill jag bli frisk!!!

I väntan på det ligger jag här med mitt flimmer och tänkte ge mig på det här med Twitter.
Så vilka har Twitter??
Avslöja era namn så att jag kan gå in och snoka!
Och framför allt lära mig hur det går till.
Det tar väl en stund i alla fall.....

6 kommentarer:

 1. Jag tillhör dom som har ett twitterkonto, men bara läser andras, har inte riktigt fått blodad tand till detta än, men man vet väl aldrig...

  SvaraRadera
 2. Öppna ett twitterkonto och sök sen på intressanta ämnen eller #FFSE (vilket betyder Follow Friday Sverige - då får du tips på folk att följa.
  Börja sen följa folk och se vilka de i sin tur följer, sen är det bara att avfölja om du tröttnar på någon.

  Det tar ett tag att komma in i det, men när man väl gör det inser man hur mycket som finns på Twitter. Agnetav heter jag, skriver inte så jättemycket, men läser desto mer! :)

  SvaraRadera
 3. Det där med att vilja mycket men kunna lite pga kroppen inte är med en, det känner jag igen! Det är såå frustrerande!!! Twitter tycker jag känns lite svårt. Har nog med att klara av blogg och fajjan! ;))
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag förstår känslan. Man vet ju bara hur det är när man är lite sjuk. Hur man helt plötsligt längtar till man orkar städa eller vad det nu är. Det ligger mycket i orden "Den friske har många önskningar, den sjuke bara en".
  Twittrar gör jag inte, tycker det räcker med bloggen och fb :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. jeanettek1970
  Hitta mig! Jag är inte jätteaktiv där, mer av en periodare..
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag blir precis likadan när jag är sjuk. Typ det vore kul att träna, dags att städa kanske?, åh vad mysigt det vore att diska för hand... osv :P

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...