Alla vi som gillar Maria

torsdag 8 september 2011

Jag håller med Fru Gårman!

Vi svenskar är ganska dåliga på att ge varandra komplimanger. Det finns såklart vissa undantag men överlag är vi ett ganska tillknäppt folk som på sin höjd ger komplimanger till sina närmaste. Absolut inte till någon man inte känner.
Igår fick jag en fin komplimang från en person som jag inte känner men som jag ändå känner på sätt och vis.....Hon känner inte mig heller men ändå gör hon det....lite grann...

Låter det skumt?? Vänta så ska jag förklara!

Jag är ju relativt ny i Blogglandia och en av de första bloggar jag började följa var fantastiska Fru Gårman och igår skrev hon ett inlägg om mig!! Ni kan läsa det själva om ni trycker här!

Tack för den frun - jag suger på den ett tag om det är OK för dig ;)

Tänk att jag oxå är ett olöst mysterie......

PS Välkomna som följare Anki, Lippe och Madde! Kul att ha er här :D

4 kommentarer:

  1. Klart som f'n att du ska suga åt dig ... Jag har också skrivit ett inlägg om att vi är alldeles för dåliga med eget beröm :-)Skrev förrästen en kommentar i Gårmans inlägg också ;-)
    Gomorron

    SvaraRadera
  2. God morgon!
    Jag håller också med Fru Gårman!! Och tack för välkomnandet, du är välkomnad hos mig också ;)
    Blogglandia är ett bra ställe!

    SvaraRadera
  3. Jag ger så mycket komplimanger jag kan, men jag ser att folk har svårt att tro mig ibland, visst är det synd att det är så.

    Fast många blir ju också jätteglada :-)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...