Alla vi som gillar Maria

torsdag 29 september 2011

Hoppas det är värt det...

Just nu undrar jag om vår semesterresa verkligen kommer att uppväga all stress som uppstår innan vi kommer iväg.

Väskor ska packas med kläder som passar döttrarna i smaken OCH som är praktiska för resan. Jag vågar inte lite fullt ut på att det är högsommarvärme på resmålet utan packar även kläder som funkar för lite kyligare kvällar. Om inte minst så till mig själv som alltid - utan undantag - får solfrossa på kvällen och går runt och hackar tänder i jeans och kofta när alla andra fortfarande går i shorts och linne.

Sonen ställer som bekant inte så höga krav på sin utstyrsel (ni som inte är bekanta med det kan läsa om det här) så han är lite lättare att packa till. Han litar helt och fullt på sin mammas sunda förnuft och smak!

Om ni inte själva vet hur mycket två femteklassare gör i skolan på en vecka så kan jag berätta för er. De gör MYCKET!! Och allt detta ska de ta igen här hemma - gärna innan resan så att vi slipper plugga glosor och pluttiflikationstabeller vid poolen. Så i morgon ska barnen få reda på vad det verkligen innebär att ha STUDIEDAG!! Den kom ju som ett brev på posten.

Sen är det en miljon andra grejer som ska fixas - nära och kära som ska ha instruktioner om hur hus, blommor och djur ska skötas (vi snackar avancerade saker här alltså) ben som ska rakas, apoteket ska få sig ett besök och......och.......och........

Fast det är klart att resan kommer att uppväga detta. Bara TANKEN på att gå till dukat bord varje måltid och att slippa städa-diska-tvätta-damma-bädda varje dag uppväger det mesta. Att sen få GÖRA det oxå med är en helt annan femma!!

Och så vill jag hälsa Märta välkommen till familjen!

5 kommentarer:

  1. men åååhhh...så skönt ni kommer att få det...värt all möda innan!

    ha en skön dag, kram/caja

    SvaraRadera
  2. Så värt det, det är jag övertygad om. Å så skulle jag vilja anmäla min man till dina kurser i höst. Eller är det redan fullt? :D

    SvaraRadera
  3. Same here...hoppas vi ses på flygplatsen..vi flyger ngn minut efter 06...

    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Avundsjuk! Ni kommer att få det så bra!

    SvaraRadera
  5. Tackar och bockar!
    Att packa är verkligen tråkigt men det kan vara värt besväret när men vet vad som komma skall!
    Hoppas ni får en riktigt härlig resa!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...