Alla vi som gillar Maria

söndag 6 januari 2019

Årets första (och enda??) skyltsöndag

Igår fyllde jag år och var på zombiejakt i Malmö med nära och kära.


Jag och döttrarna in action :-)

På väg till våra jaktmarker gick vi förbi en butik med en skylt i fönstret som av olika anledningar fångade mitt öga.Fritt för tolkning *blink blink*

Som vanligt är det BP som styr upp det där med skyltarna!!

4 kommentarer:

 1. Det verkade kul, det där igår och grattis i efterskott! Som vanligt är jag ingen stjärnskådare och kan räkna ut något blink blink, så jag får enkelt säga att det var en tjusig skylt.
  Skyltsöndagskram!

  SvaraRadera
 2. Stort GRATTIS i efterskott! Zombiejakt låter ju riktigt roligt... eller inte beroende på hur man ser det;-)
  Skylten förstår jag precis varför du fastnade för den - hahaha! Lättare att fixa kläder för en dag än att "stå ut" med mannen i ett helt liv - hahaha!

  Nu hoppas jag verkligen inte att det är ditt sista bidrag till Skyltsöndag. Det vore riktigt synd tycker jag. Jag menar du är ju hur bra som helst på att fixa både veckoskyltningar och enstaka exemplar. Så jag hoppas verkligen att du fortsätter både med Skyltsöndag OCH bloggen som du har försummat en aning den senaste tiden.

  Tusen tack för denna skylt och länken:-)

  SvaraRadera
 3. Grattis några dagar försent!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...