Alla vi som gillar Maria

söndag 4 mars 2018

Skyltsöndag vecka 9

För ett tag sen bytte vi massör på jobbet och därmed även massagelokal. Första gången jag var där försökte jag gå in men dörren var låst så jag satte mig i fönsterkarmen i trapphuset och väntade. Jag svor lite över att massören var sen och 5 minuter efter min bokade tid hade börjat öppnades dörren och min nya massör Calle undrade varför jag satt där istället för att ligga på hans bänk. Jag förklarade att dörren var låst men den visade sig tydligen bara vara lite trög. 
Med tanke på lappen som satt på dörren i måndags när jag kom dit är det antagligen fler än jag som använt trapphuset som väntrum..... (Dörren kärvar. Ryck lite hårdare!)


I tisdags var jag såklart på bokrean men var så uppslukad av böckerna att jag glömde fota alla skyltarna som hängde från taket. Men vad gjorde det när jag en stund senare skulle träffa min man på stan och gick förbi denna roliga skylt på en papperskorg! (Rädda Serny! Köp den här reklamplatsen så slipper han ligga här ihopknycklad) 


I onsdags var jag (som vanligt) ledig och tillbringade dagen (som vanligt) med att laga mat. Ganska snart upptäckte jag att det kom ovanligt lite vatten ur kranen vilket innebar lite jobb för mig. Bra kvinna reder sig själv och allt det där. Efter att hon ringt till sin man och frågat vad hon ska göra vill säga. Lyfta på brunnslocket, sätta ner en byggfläkt som tinar upp den genomfrusna pumpen (för er som missat det har vi Sibirisk vinter i Skåne. Typ.) lägga på en presenning och lägga tillbaka brunnslocket. Enkelt tänker du. Ja på pappret - inte IRL. Blodvite uppstod när jag fastnade med lillfingret under det minst 100 kg tunga brunnslocket som jag såklart lyfte enkelt eftersom jag styrketränar. Men jag behövde i alla fall inte leta efter mina plåster för de har jag stenkoll på! Tack vare min söta plåsterburk!


I torsdags blev det ju månadsskifte och som vanligt gjorde jag en liten sammanställning i min kalender över höjdpunkterna i månaden som gått.


I fredags la jag märke till en himla rolig streckkod när jag satt i kassan på jobbet. Som en sann bloggare gick jag såklart in och fotade den på rasten. Ganska så solklart att innehållet är New York-relaterat!


I går lördag var jag på jobbet från morgon till kväll och det var så högt tempo att det helt enkelt inte fanns någon tid att fota några skyltar. Men jag kan ju bjuda på en bild på hur jag såg ut på jobbet eftersom det faktiskt var Mello i Kristianstad igår kväll. Eftersom jag körde ifrån min sminkväska vilket innebar att jag inte kunde sätta på ansiktet efter gymet passade det alldeles utmärkt att ha en rödrosa fjäderboa kring halsen som drog blickarna från mitt osminkade ansikte! Jag är ju trots allt på display för ett hundratal personer varje dag så det skadar ju inte att vara i alla fall lite piffig!Och idag söndag slutade jag kl 15 så då fanns det tid för både det ena och det andra efter jobbet. Såklart prioriterade jag att hitta en skylt att komma ut i friska luften och gick lämpligt förbi ganska många skyltar men framför några som jag tror är osedda på bloggen än så länge. Så här ser det ut när det pangas på skjutfältet vi bor ganska nära. Då får en snällt gå en annan runda......Som vanligt är det BP som styr upp det där med skyltarna!

7 kommentarer:

 1. Hoppas fingret mår bättre, gillar alla dina skyltbilder, men plåsterburken får ett extra plus.

  SvaraRadera
 2. Toppenfina skyltar, min favo blev selfiesjalen och höjdpunkter under månaden. Vilken fantastisk idé! Men tänk om det inte hänt nåt...

  SvaraRadera
 3. Din allra bästa Skyltsöndag ever, och det säger då verkligen inte så lite:-)
  Skrattade gott åt din nya massörs dörrskylt, snabbt agerat där kan jag säga!
  Rädda Serny skylten är ju så himla bra och fyndig. Sedan sa jag "Outch" med tanke på ditt lillfinger. Plåsterburken är kanooooon!
  Den fyndiga streckkoden gillar jag också liksom att du skyltar med boa att det var "Andra Chansen" i Kristianstad. Å med tanke på vad jag läst om kvaliteten av mellon är du nog det bästa som har hänt där;-)

  Du ska ha 1 000 tack för din bästa skyltning någonsin, helt suveränt:-)
  Stort tack för länken också:-)

  SvaraRadera
 4. Femetta för plåsterburken!
  Skyltsöndagskram!

  SvaraRadera
 5. Tack för en inblick i Ditt liv med hjälp av skyltar :)

  SvaraRadera
 6. Har du börjat jobba efter operationen? Är det inte snabbt? Mår du bra?

  SvaraRadera
 7. Hello, I went by to say hello, since I've been disconnected from everything for a long time. As always I love your work. That I still think that they are not chapucillas, but great works. A kiss.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...