Alla vi som gillar Maria

söndag 18 mars 2018

Skyltsöndag vecka 11


Varmt och skönt redan på flygplatsen!


Vi kände oss riktigt välkomna!Redan första kvällen busade jag till det - Sex on the beach - fast endast i flytande form!

Och på tal om sex....Jag har ju alltid sagt att finska är exakt som svenska med några extra bokstäver på slutet!!Våran båt seglade för delfiner men det gick tydligen även att hitta Jesus ute på öppna havet!


Denna skylten satt efter varje tunnel. Kan inte för mitt liv förstå var den betydde. Hade den suttit innan tunneln hade jag trott att den betydde att man skulle blända av inne i tunneln men efter??Såklart kollade vi in Playa del Sol - inget för oss dock. In och ut på mindre än fem minuter..... Denna bilden är dock inte tagen den kvällen - jag går inte på dansställen med shorts och linne....Jättefina papperskorgar fanns det gott om!Fyndigt namn på en bar!


 På detta hotellet bodde måååååånga snygga killar!


 Vårt hotellrum hade ett fint budskap på väggen!


Svårt att få en sjyst bild men visst syns det att vi bodde i Maspalomas?!


Den var lite blåsig och skumpig på slutet och alldeles för lång men för övrigt OK!


Vet inte om ni ser med det står BP på sista bilden och det är just hon som styr upp det där med skyltarna!


3 kommentarer:

 1. Hahaha! Vilken härlig veckoskyltning från dig! Suveränt att du tänker på Skyltsöndag under semesterveckan på Gran Canaria. Å japp, jag såg att det stod BP på sista skylten, men jag fick förstora fotot! Du ser BP är ett väldigt gångbart namn;-) Älskar det faktiskt, då det står för så mycket:--)

  Underbara skyltar från Maspalomas där vi faktiskt har bott för ett antal år sedan. Hela skyltkavalkaden var som alltid hos dig en total succé. Tackar så jättemycket för den och länken:-)

  SvaraRadera
 2. Du är suverän på att återge Din vecka med hjälp av Skyltsöndag :)

  SvaraRadera
 3. Hello, I went by to say hello, since I've been disconnected from everything for a long time. As always I love your work. That I still think that they are not chapucillas, but great works. A kiss.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...