Alla vi som gillar Maria

söndag 28 maj 2017

Skyltsöndag vecka 21

Veckan har bara swishat förbi och nu är det söndag igen! Har faktiskt inte ägnat bloggen en tanke på hela veckan men BP`s skyltsöndag glömmer jag ju bara inte!!
Dagens tre första skyltar är fotade på en idrottsplasts där yngsta spelade match i veckan.


Liksom allt-i-ett. Om du inte är kissnödig, rullstolsbunden eller i behov av sjukvård kanske vi kan fresta med lite doping?!?
Jag såg inget bollrum till herrarna men det är klart - de har ju alldeles egna bollar att dribbla med ;-)


Om det är så att man glömmer larmnumret är det bra med en påminnelse!

 

Jag var hos doktorn med sonen i veckan och såg denna ganska fyndiga skylt på en dörr i korridoren. Nu vet jag att den kända skådisen inte stavar sitt namn exakt så men det var ganska roligt i alla fall!


På skylten står: OBS! DETTA ÄR INGEN SOPTIPP! SLUTA SLÄNG GRENAR OCH SKRÄP SOM INTE HÖR HEMMA HÄR. Antingen skiter folk i vilket eller så kan de inte läsa för det fanns en himla massa grenar....Och till sist bjuder jag på en bild från eftermiddagens brygghäng :-) Det har varit högsommar i Skåne sen i torsdags och jag har jobbat från morgon till kväll och inte fått en enda soltimme. I dag slutade jag kl 15. Tror ni att det var sol då eller??

3 kommentarer:

 1. Tack för fyndig skyltning!!
  Du slapp nog solen... eller? Den visade inte sin bästa sida här idag heller, det var väl utnött.
  Skyltsöndagskram!

  SvaraRadera
 2. Så gullig av dig att du alltid kommer ihåg Skyltsöndagen och lägger upp suveräna bidrag! Tusen tack för det och länken:-)

  Gillar allt-i-ett skylten - hur tänkte dom då??? Sedan tycker jag att "Bollrum dam" är aningen diskriminerande då det inte fanns ett bollrum för herrar. Jag menar tiden då damer spelade med en boll stl 4 medan killar kickade runt med en stl 5 är ju ett minne blott - typ på 1980-talet togs den "regeln" bort...

  Max otur med din tjänstegöring tycker jag! Här har vi haft 1 1/2 dag med solväder och en max temp på 28,9 grader idag. Å då var det inte ens soligt längre...

  SvaraRadera
 3. Gillar verkligen Din skyltvandring, lite doping är ju kanske nödvändigt efter en hård match ;-)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...