Alla vi som gillar Maria

tisdag 30 maj 2017

(Mo)bilinlägg

Sitter i bilen på vägen hem från Lund så detta blir en kort historia. Dels för att jag inte gillar att mobilblogga och dels för att jag måste hålla ögonen på vägen.  Och nej- inte för att jag kör utan för att jag blir åksjuk annars! Dagen till ära har jag privatchaufför i form av min man som tagit ledigt från jobbet för att följa med som moraliskt stöd på dagens läkarbesök. Fast med facit i hand hade det inte behövts eftersom läkaren jag träffade var väldigt tillmötesgående och hade full förståelse för att jag vill bli sövd under min kommande hjärtoperation. Jag behövde inte ens ta upp ett enda av mina inövade argument!
Operation kommer att ske under full narkos någon gång efter sommaren. Det enda jag inte slapp undan var att få en kameraslang nerkörd i halsen och det kan jag överleva.  Det är förhoppningsvis fjärde och sista gången jag behöver göra den undersökningen.....

4 kommentarer:

 1. Vilken lättnad! En sak mindre att oroa sig för. Gulligt av mannen att följa med dig, det är skönt med stöd, även om nu doktorn var "snäll"!

  SvaraRadera
 2. Alltid bra att ha stöd med sig. Att "svälja" eller rättare sagt få en kamera nerkörd i halsen är ju tillräckligt otäckt, gör dem det före eller efter Du är sövd?

  Skönt läkaren var snäll :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ska ner dagen innan för att göra ultraljud på hjärtat.

   Radera
 3. Då fick du precis som du ville! Gud sååååå skönt! Nu kan du vara lugn - allt kommer att ordna sig. Kul att du hade din man med som moraliskt stöd. Det enda som förvånar mig att du få vänta på operation till efter sommaren...

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...