Alla vi som gillar Maria

söndag 12 februari 2017

Skyltsöndag vecka 6

Även denna vecka har ju mitt hjärta motarbetat mitt syfte att samla skyltar att visa upp men eftersom vi körde inom jobbet igår på väg hem från fikan hos svärisarna passade jag på att fota Katarinas skylt så ett bidrag blir det i alla fall från mig i dag!Som vanligt tittar ni in till BP för att hitta fler skyltare.

Snart ska jag lämna huset för att bli bortskämd med lite god mat hemma hos Ljung tillsammans med resten av tjejligan innan vi ska gå på bio och titta på Mr Grey. Hoppas att han inte är alltför vågad - då finns ju risk att mitt hjärta rusar iväg ;-)

4 kommentarer:

 1. Mycket med hjärta i veckan som kommer, så helt rätt skyltat!
  Haha, SÅ bra komponerat!
  Sköt om dig, fina Maria, kram 💚

  SvaraRadera
 2. Tycker du är helt fantastisk igen att tänka på Skyltsöndagen och fota Katarinas skylt. Å vilken skylt! Så himla rolig och bra. Undrar hur hon kommer på alla dessa texter. Hon är otroligt duktig på det:-)

  Nu önskar jag dig en underbar kväll utan minsta bekymmer utan med många skratt, god mat och vin och en "lagom" Grey.

  Tusen tack för skylten och länken:-)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...