Alla vi som gillar Maria

söndag 29 januari 2017

Skyltsöndag vecka 4

Då var det söndag och dags att skylta igen. Och för att ni inte ska tröttna på mig och mina Maxiskyltar har jag blandat upp dagens inlägg med en skylt från en annan affär och en skylt från gårdagens besök på stadens museum. Så den gemensamma nämnaren i dag får väl helt enkelt bli "MAXI med omnejd". Mitt eget bidrag :-) Med tanke på hur många kunder som säger "Och jag gillar dig!!" funderar jag på att skriva "Du är snygg!" när det är dax att byta ;-)

Jo det finns faktiskt ett probelmet och det är att många kunder inte orkar sätta tillbaka vagnen där den ska vara men skylten är ju rolig i alla fall!

Ingen närmare beskrivning behövs på Katarinas skylt ♥


ÖoB är sjukt tidiga i år ;-)


Denna skylten fotade jag igår på min och mannens date på stadens museum . Där finns en utställlning som sträckte sig från stenålder till nutid. Komiskt att det för inte alls länge sen behövdes en skylt som upplyste om detta :-)Tack för era uppmuntrande kommentarer på gårdagens inlägg. Tyvärr mår jag inte bättre idag och om inte mitt flimmer lägger sig inom några timmar får jag åka till sjukhuset för att få hjälp. Håll gärna en tumme eller två för att jag ska slippa det.....
5 kommentarer:

 1. Jag håller både tummar och tår för att du ska slippa åka till sjukhus. Tycker det är helt fantastiskt att du ändå lägger upp skyltar till Skyltsöndagen! Helt otroligt!
  "Du är snygg" ska du definitivt sätta på kontokortsapparaten. Täby Centrum kör på samma linje på en stor gul skylt som jag fotade häromdagen. Så kör på!
  Att din ICA har humor har jag ju sagt förut. Storskylten är helt suverän liksom Katarinas kassaskylt! Som sagt ni verkar jobba på världens trevligaste och roligaste arbetsplats!
  ÖoB har verkligen framförhållning:-)
  Sista skylten påminner mig om en skylt jag såg på en amerikansk toalett där personalen uppmanas att även tvätta händerna vid en "number 1"...

  Tusen tack för en suverän skyltning! Å nu håller jag tummarna och tår för dig!

  SvaraRadera
 2. Roliga och omväxlande skyltar. Paragraf 8 gillar jag.
  Flimmer så jobbigt. Jag har titt som tätt obehag av mitt förmaksflimmer och då blir jag som en urvriden trasa. Skönt att du ändå orkade gå på date med din man.
  Till mig har de sagt att 24 timmar cirka, därefter borde jag åka in till akuten.
  Hoppas att det har släppt nu för dig, så du slipper åka in. Vet hur det känns.
  Kram och sköt om dig, ta det lugnt.

  SvaraRadera
 3. Tycker absolut du ska testa "Du är snygg"! Tummar hålles!

  SvaraRadera
 4. Tack för underbar söndagsskyltning och tummar hålls för ditt mående!
  Kram 💗

  SvaraRadera
 5. Gillar din Maxi-skyltar! Och jag håller tummar och tår att du mår bättre nu! Ett litet framsteg här men ändå väldigt dåligt.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...