Alla vi som gillar Maria

tisdag 29 november 2016

Jag gillar ju återvinning!

Sitter på jobbet och har rast. Det är ganska glest i personalrummet så jag umgås lite med min telefon. På Facebook dyker en avisering upp om minnen från den 29/11 andra år och ett blogginlägg jag skrev för fem år sen dyker upp i flödet. För det mesta brukar jag ju försöka vara rolig i mina inlägg men inte i detta. Trots det måste jag säga att det är ett av mina favoritinlägg och jag minns händelsen som om det var igår.  Du kan läsa om den om du trycker HÄR! (Om jag nu lyckats att länka från telefonen......)

2 kommentarer:

 1. Även bloggvännerna förändras ;) Jag kände inte igen alla namn ;)

  Bortsett från det, så var det ett otroligt tänkvärt och fint inlägg!
  Men, vi människor funkar olika. Jag har varit med om att människor gått över till trottoaren på andra sidan gatan (då min lilla dotter blev så sjuk).
  Varm kram ♥

  SvaraRadera
 2. Kallas för "tankeåtervinning". Inlägget var bra, mycket bra! Påminde mig om hur jag fick lära mig den hårda vägen att bemöta två personer som satt i rullstol. Den ena var tacksam för all hjälp jag per automatik erbjöd. Den andra skänkte mig bara en väldigt svart blick som talade om för mig att jag skulle behandla personen som om jag skulle bemöta mig själv.
  Det var ett utmärkt och väldigt tänkvärt återvunnit inlägg av dig!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...