Alla vi som gillar Maria

söndag 2 oktober 2016

Skyltsöndag vecka 39

Vi har just  kommit hem från vår Stockholmshelg och jag har varken tid eller lust att gå genom alla skyltar jag fotat i storstaden så de får vänta till nästa söndag. Helgen har bjudit på en hel del trevligheter men även en mycket tråkig händelse. Vår äldsta dotter blev offer för en ficktjuv som stal hennes mobilplånbok ur hennes handväska så det la lite sordin på stämningen. Oerhört lågt att stjäla från en tonårstjej!! Ja det är såklart oerhört lågt att stjäla från vem som helst men ni förstår vad jag menar. Jag blir trött bara jag tänker på allt som måste fixas med nu. Nytt busskort, nytt moppekörkort, nytt bankkort, ny telefon osv osv.....

I vilket fall som helst får ni här ett smakprov på skyltarna jag fotade när jag och min bästa stolleprovskompis Lotta såg när vi gick runt Finjasjön för två veckor sedan.

Undrar om det verkligen kommer ett helt bibliotek hit? En bokbuss kan jag tänka mig men ett bibliotek??

Vi gick inte och tittade på Sveriges äldsta boplats och om den nu är så gammal fanns det antagligen inte ens något att se.....

Och Lotta skulle såklart slingra sig in under skylten :-)

Väldigt häftiga farthinder

Och som vanligt när jag och Lotta är ute med våra lokalsinnen blir det liiiiiite längre än vad som anges på skylten :-)Som vanligt är det BP som förvaltar skyltningen :-)

Hoppas du har haft en riktigt bra helg ♥


6 kommentarer:

 1. Så himla osis att din dotter råkade ut för en ficktjuv. Förstår mycket väl att den händelsen la sordin på stämningen. Hoppas att du och hon får lika mycket och fin hjälp av försäkringsbolaget och banken som jag fick för två år sedan då jag blev av med rubbet i Spanien.

  Toppen att du ändå lägger upp några ritigt bra och roliga skyltar. Gillar den första och fantiserar om hur stort det bilioteket nog kan vara. Sedan tycker jag om slingra-skylten, riktigt fyndigt och roligt!

  1 000 tack för toppen skyltning och länken:-)

  SvaraRadera
 2. Nää, det är så lågt uschligt att stjäla! Käckt att ha mobil och övriga kort i samma fodral, men INTE om det blir stulet. Hoppas det löser sig fort.

  Tack för roliga skyltar, de var fyndigt hittade.

  Varm skyltsöndagskram!

  SvaraRadera
 3. Hoppas det reder ut sig så smidigt som möjligt. Grr..vad arg man blir!

  SvaraRadera
 4. Fy f.n vad trist med tjuven...tänk att vissa folk inte kan låta bli det som inte är deras..grrrr!
  Men jag har förstått att Justin var UNDERBAR på båda konserterna, mina båda gick på en konsert vardera med sina respektive kompisar.
  Kram J

  SvaraRadera


 5. Så himla trist med plånboken, allt kom som kommer med detta...

  Kram ♥

  SvaraRadera
 6. Kul med skyltarna vid Finjasjön. Där har jag varit många gånger. Vi har en sommarstuga vid Bjärnum.
  Kram Karin

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...