Alla vi som gillar Maria

onsdag 28 september 2016

Äntligen lyckades jag

göra det lite svårt för er!!
Fast dock inte för min storasyster som sett föremålet på veckans Guess What bild tusentals gånger och därför såklart gissade helt rätt och får tre poäng.
Miss Borgie får ett poäng för att hon var nära och likadant får Jeanette som ju egentligen hade helt rätt med sitt svar "en sån där man skruvar fast glödlampan i"
För visst skruvar man en lampa i....belysningen på mitt piano!!

För övrigt är det full aktivitet här hemma med resväskor som ska packas och kläder som ska hittas/tvättas/strykas. För i morgon bitti bär det av till Stockholm för större delen av familjen. Grabben stannar hemma med mormor och vaktar huset när vi drar till huvudstaden där tjejerna ska titta på Justin Bieber. Och såklart blir det ett besök hos min soulsister Susanne ♥

Så något från mig blir det kanske inte de närmaste dagarna. Inte för att ni kommer att märka någon skillnad......


2 kommentarer:

  1. Det var svårt, speciellt om man inte har piano;)
    Hoppas ni har det underbart i Stockholm och njuter för fullt, även av andra saker än konserten. Å glöm inte ta med regnkläder!

    SvaraRadera
  2. Yes! Men inte så svårt nästa gång va....please ;-)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...