Alla vi som gillar Maria

måndag 14 mars 2016

En helg att vara tacksam för ♥

I fredags var det äntligen dags att åka till Stockholm för att hälsa på Sanna. Konstigt nog var jag inte alls nervös. Nog för att vi pratat hur många timmar som helst i telefon men det är ju inte riktigt samma sak som att prata live. Hon mötte upp mig på Centralstation och sen var vi nog inte varit tysta en enda minut hela helgen! När vi kom hem till Sanna gick vi en liten vända så att jag fick se hur vackert de bodde. Bilden tog Sanna på bryggan en bit från deras hus.


Kvällen ägnades åt mer prat och spel tillsammans med Sannas härliga dotter och hennes kompis.

På lördagen skulle lantlollan (läs jag) visas runt lite i storstaden och vi bestämde oss för att åka till Mall of Scandinavia. När vi började närma oss såg vi hur det var långa köer och Sanna menade på att så här såg det ut i Stockholm. Men en googling senare kom vi på att det var ju Mello på kvällen- Hahaha - inte lätt när två virrhönor ska umgås!!

In kom vi till sist i alla fall och några trevliga timmar. Eftersom min resväska redan var proppfull blev det inga direkta inköp. Av toaletterna att döma väntades fler lantlollor än jag besöka köpcentrat då det var tydliga instruktioner på speglarna!!


Vi åt en smarrig lunch på icha icha vilken är det enda restuarang jag varit på som angav på menyn hur många kalorier,hur mycket fett, protein och kolhydrater varje rätt innehöll! Smart för den som är intresserad av det - jag var mest intresserad av att det var glutenfritt och gott!! Och det var det!!


På lördagskvällen var vi bjudna på Mellofest hos goda grannar till min värdfamilj. Vid detta laget hade Sannas man som varit i Göteborg och firat deras sons födelsedag kommit hem så vi gick i gemensam trupp till festen. Vi hade en suptertrevlig kväll - Sannas grannar var lika trevliga och härliga som mina!! Framåt småtimmarna drog vi oss hemåt för några timmars sömn. Jag insåg att det där med turistandet skulle bli ganska tunt på söndagen......

Istället gick vi på en låååååång härlig promenad på söndagseftermiddagen och sen var det visst dags att åka hem :-(

På stationen fick jag en bricka till min nyckelring som Sanna tyckte stämde på mig. Och den stämde ju i lördags kväll i alla fall :-)


Tack fina Sanna för en underbar helg och för att jag fått lära känna dig och din familj ♥

7 kommentarer:


 1. Vilken lyckat resa och möte det blev. :D))

  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Det lät som en toppenhelg. Med andra ord är du hes idag. :)
  För mig verkar det som om Sanna bor suveränt. Men det blev Skåneland som tog hem pokalen i Mello.
  Kram Bosse

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! Förstår att du/ni njöt! Kul.
  Kram ♥


  SvaraRadera
 4. Låter som en energigivande helg. Fint!

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt möte med Sanna och jag förstår att du haft en helt inderbar helg i Stockholm. Jag göäds mig dug över allat trevligt ni gjort och de upplevelser ni delat. Tänk så fantastiskt "B" är. och via Sanna möter jag nu dig. Tusen tack!
  Kram1

  SvaraRadera
 6. Härligt att ni fick en så fin helg!

  SvaraRadera
 7. Kul att man kan hitta en så god vän via bloggeriet. Tur att det var dags att åka hem så du får vila munlädret ;-)
  Kram J

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...