Alla vi som gillar Maria

måndag 14 mars 2016

Efter en tacksam helg kommer en tacksam måndag ♥

Nu har jag packat upp resväskan och umgåtts lite med min sjuka dotter som är hemma från skolan idag. Hon har haft hög feber sen i lördags och är riktigt risig stackaren :-( Skämde bort henne lite med en smarrig smoothie till lunch så att hon får något i magen. Jag hade tänkt att åka till gymet men det får vänta till ikväll. Det känns inte bra att lämna dottern själv hemma när hon mår så dåligt. För även om hon snart fyller 16 är hon ju fortfarande mitt lilla barn ♥ (Tur att hon inte läser min blogg för då hade hon himlat med ögonen och suckat över sin fåniga mamma......)

Varje måndag tänker jag genom veckan som gått och samlar höjdpunkterna i ett blogginlägg. Ett alldeles ypperligt sätt att starta veckan på och hur kämpigt det än är så finns det alltid något att vara tacksam för. Det är Eva  som ligger bakom denna fina idé och inne hos henne hittar du en lista på alla som delar med sig. • för att min snälla arbetskamrat Therese bytte pass med mig så att jag slapp att gå till jobbet efter biopsin i måndags
 • för snälla kollegor som underlättade för mig på jobbet i tisdags när jag fortfarande hade ont
 • för kvalitetstid med yngsta när hon hade studiedag ♥
 • för diskmaskin och andra hushållsgrejer som underlättar
 • för dagar då jag mår riktigt riktigt bra. De blir fler och fler ♥
 • för att SJ höll tidtabellen både till och från Stockholm!!
 • för att jag fått lära känna en underbar kvinna som är så lik mig att det nästan är skrämmande. Tack för att du har kommit in i mitt liv SANNA ♥
 • för att jag även fick lära känna Sannas dotter och man. Precis lika härliga som sin mamma och fru ♥
Stor kram till dig som tittar förbi ♥

7 kommentarer:

 1. Hej Maria! Vilken fin tacksamhetslista! Och det är ju dessa ting i vardagen som är så viktiga och lätt att ta för självklara som det är extra viktigt att se/ta till sg och vara tacksam över.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin helg ni fick!
  Ens barn är alltid barn, hur gamla de än är! Klart man blir hönsig!

  SvaraRadera
 3. Precis som du skriver, hur kämpigt det än är finns det alltid något att vara tacksam över. Och lyckas man få fram de där små sakerna så mår man oftast bättre.
  Jättefin lista full av värme.
  Och nu kopplar jag ju att du är ju den Maria som var på besök hos Sanna :) Sanna verkar vara en helt fantastisk kvinna! Kul att ni har träffats. Kram

  SvaraRadera
 4. Har även läst hos Sanna att ni två har funnit varandra - underbart! Själsfränder växer inte på träd, så var rädd om varandra.

  Hoppas dottern snart år bättre!

  SvaraRadera
 5. Åhh, SJ kunde jag haft med på min lista med!

  SvaraRadera
 6. Hur stora barnen än blir är de alltid våra barn - sedan får de tycka vad de vill :) De kommer göra precis lika dant - om de är kloka ;)
  Mycket värme och glädje i din lista :)
  Önskar dig en fin fortsättning på veckan!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...