Alla vi som gillar Maria

söndag 7 februari 2016

Skyltsöndag




Idag ska ni få följa med på en promenad på mitt jobb! 

Vi börjar i pantrummet där någon har satt upp en bild på en väldigt ojämnt rostad macka. Bäst att samla massa pantburkar så att det räcker till en ny brödrost ;-) 



Nu fick inte Hugo fråga fler kunder om de var singel. Nu älskas alla kunder i restaurangen - oberoende förhållandestatus ;-)

 Sveriges mjölkbönder får extra tillskott i kassan. För varje mjölkpaket som säljs på ICA går dryga kronan direkt till bonden. Helt sanslösa summor har detta genererat och jag hoppas att det kommer att se till att vi får fortsätta dricka svensk närproducerad mjölk!!


På frukt och grönt står en hungrig papperkorg. Tyvärr är det långt ifrån alla som matar den.......


  
                   

Med tanke på hur många som försöker betala med cash i dessa kassor skulle man kunna tro att denna skylt är osynlig men fastnade på bild gjorde den i alla fall :-)



Förvånansvärt många blir jätteirriterade när vi följer instruktionerna på denna skylt. Jag fattar ingenting. Jag hade blivit jätteglad om jag fick visa leg :-)






Vill du se fler skyltar gör du det inne hos BP!!

5 kommentarer:


 1. Väldigt fint val av skyltar, storleken har inte så stor betydelse om man ändå inte vill se skylten. :)

  Stor kram på dig ❤

  SvaraRadera
 2. Trevlig rundtur på ditt jobb!
  Klart man handlar närproducerat och närodlat :) och jag hade absolut gått till kassa K!

  SvaraRadera
 3. Ja, jag blir görglad, om jag fastnar i ålderskontrollen, haha!
  Det gör jag när jag köper Echinacea, bl.a.
  Jag scannar och blippar och sköter mig själv, är aldrig irriterad över någonting ;)
  Fin skyltning, söndagskram ♥

  SvaraRadera
 4. Hahahahahahahaha! Älskar din arbetsplats och ser helt klart att det inte bara är den gamla hederliga tv-reklamen som jag verkligen älskade som gäller här. Maria har helt klart tagit över:-))))
  Älskar ALLA skyltar men gillar den med åldersgränsen mest. Anledningen är att maken fick visa leg på Systemet när han var 42 år! Kan du tänka dig!!!! Å gissa om jag var avis på honom.

  Tusen tack för en härlig skyltparad från din arbetsplats. Nästan fusk, faktiskt, då det finns ju hur många skyltar som helst där. Jag vet, eftersom jag ju är trogen ICA-kund jag med:-) Å stort tack för länken också:-)

  SvaraRadera
 5. På tal om den sista skylten...... i somras var mannen med lillA på vår icamaxi och hon skulle köpa energidricka vilket hon inte fick...hon rev av världens utskällning på kvinnan i kassan och mannen skämdes som en gris....

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...