Alla vi som gillar Maria

torsdag 21 januari 2016

Rätt svar på Guess What #3

Ja vad var det då jag hade fotograferat?!?
Denna veckan var jag rädd för att det var för lätt - jag tyckte att det syntes direkt att jag hade fotat.....
min skrivbordslampa (som är en av de få saker jag har kvar efter min pappa) med tillhörande glödlampa. Men det är klart det var lätt för mig - jag visste ju vad det var!! Jag får kanske skaffa mig en testperson som jag provar mina bilder för innan jag lägger ut dem för gissningar. Tycker ni att mina bilder är för svåra?!?

Inga poäng till någon i dag alltså men ni får stilpoäng allihop för era fantastiskt roliga gissningar.
Gå gärna tillbaka och kolla så får ni er ett gott skratt. Det har gissats på allt från sexleksaker till cykelkedjor!!!

Och tack till er som lämnade kommentarer på gårdagens inlägg!! Så många fina ord att jag fick läsa om min själv och min blogg. Det gjorde verkligen min dag och jag förvarar dem alla intill mitt hjärta ♥

PS Idag är det Kramens Dag -  KRAM ♥

7 kommentarer:

 1. Det är väl det svåra (när man inte kan gissa rätt på en bild) som är det bästa och roligast =) Då vet du att du har lyckats extra bra. Angående förra inläggets fråga så tycker jag att det är en bra blandning av allt i ditt blogghem. Tänk att jag fastnat för din blogg..lite kul är det.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Du är en mästare på att fota kryptiskt så att det blir svårt att gissa! Ja, ungefär som jag då;-)
  Nu ska jag läsa kommemtarerna:-)

  SvaraRadera

 3. Ha ha ha, vad gissade jag? :D

  Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Vet du sötnos jag hade inte kunnat gissa vad det var ens om jag sett hela bilden haha !! Tycker fortfarande det ser ut som sugproppar tror du stoppat in dom i lampan bara haha och du vin är bättre ;) kommer ner till dig istället ❤️
  Kram på kramdagen

  SvaraRadera
 5. Så dålig som jag kommit under fund med att jag är på att gissa så har jag ingen åsikt - allt är ju svårt ;) Ska nu läsa kommentarerna till din Guess What :) Ett gott skratt är jag bra på ;)

  SvaraRadera
 6. Kul att hitta hit via Guess what? Har kollat den på ett par andra bloggar och arrangerat två gissningar själv - men gör det inte alltid på tisdagar utan då det passar mig själv bäst.
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 7. Haha... så fel jag gissade igen! Lurigt att försöka gissa den här veckan också :)
  Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...