Alla vi som gillar Maria

onsdag 20 januari 2016

Maria undrar......

Helena ställde två väldigt intressanta frågor på sin blogg häromdagen som jag tänkte att även NI mina  kära bloggläsare ska få svara på!!
Vad är det som gör att du hälsar på här på min blogg? Och vilka inlägg tycker du mest om att läsa här hos mig?

PS Än så länge har jag inte fått in ett enda korrekt svar på gårdagens bild - inte ens ett svar som är i närheten så GISSA PÅ!!!7 kommentarer:


 1. Jag älskar din humor, du kan piffa upp det mesta. Är jätteglad jag hittade dig och tack för att du finns....

  Kramen ♥

  SvaraRadera
 2. Du är underbar och alltid med glimten i ögat, det märks att du varit med om mycket vilket du också skriver om i bloggen Du blandar allt och det gillar jag verkligen !
  Jag är så glad att jag hittat dig och ett stort TACK för att DU är DU !!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag trivs här helt enkelt! Du skriver om vardagen på ett roligt och tänkvärt sätt.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar olikheterna i alla bloggar.
  Och du är en härlig tjej som skriver om både härliga och jobbiga upplevelser med en stor portion humor! ;) Du ska fortsätta med att skriva precis som du gör! ❤
  Stor kram fina Maria.

  SvaraRadera
 5. Du är en rakt igenom sympatisk person, vilket du verkligen lyckas förmedla genom din blogg. Du har humor och försöker alltid tänka och skriva positivt, även om du har problem. Du skojar ofta till det, vilket är ett utmärkt sätt att själv må bättre också när man är nere.
  Som du märker gillar jag dig som person minst lika mycket som din blogg.

  Du har ju en vardagsblogg (ungefär som jag själv) och du lyckas mycket bra med att skildra din aldrig tråkiga vardag. Fortsätt med det!

  SvaraRadera
 6. Bloggar med variation är bra, tycker jag. De som inte snöat in på ETT spå (vikt/inredning/matlagning ... u name it)! Ger sedan bloggaren ett trevligt intryck (en känsla som ... inte går att sätta fingret på) - ja, då vill jag läsa :) Du fyller alla mina criteria - så här trivs jag!

  SvaraRadera
 7. Jag gillar dina olika inlägg, blandningen av ditt och datt. Och så gillar jag att du är så vanlig och enkel, inte en massa krusiduller med "perfekta" foton. Schysst humor!
  Kram J

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...