Alla vi som gillar Maria

onsdag 27 januari 2016

En dagens tack!

Dagens:

jobb: inget. Och inget i morgon. Och inget dagen därpå. Och inte dagen därpå heller. Osv. Är ledig en heeeeeel vecka!

sköna 1: massage hos Camilla. Inte skönt under tiden för då känns det som om jag skulle behöva ha en kräkspann under det där hålet som huvudet vilar i men väldigt skönt efteråt.

sköna 2: klipptid hos Annie. Kanske blir det lite nytt idag och möjligtvis en bild på det kanske.

miss: att inte massagetiden och klipptiden ligger närmare varandra i tiden. Får bli en långpromenad och kanske en vända på stan som utfyllnad.

ojsan: hänger med sen igår kväll då jag insåg att mannens favoritjeans som han letat som en galning efter de senaste dagarna låg i mitt skåp på jobbet. Och nej vi har inte samma storlek - jag åkte till jobb arbetsklädd och tog med ett par jeans som sen blev liggande i en vecka....

hälsostatus: OK. Varken mer eller mindre

skumma: drömde om ett ex i natt som varit död i flera år. Jag kramade honom jättelänge. Jättekonstigt. Inte att jag kramade honom alltså men att jag drömde om honom.

konstaterande: jag har fått in två rätta svar på Guess What och det går bra att fortsätta gissa några timmar till!!


4 kommentarer:


 1. Finaste du jag tror du behöver tröst och få höra att allt blir bra.
  Jag ger dig en stor kram och håller både tummar och tår för dig. (((♥)))

  SvaraRadera
 2. Ojsan ,ja det kan man säga om jeansen i skåpet! Drömmen, ja man kan tolka in mycket i den, välj det du tycker känns mest trösterikt! Det är säkert det rätta!

  SvaraRadera
 3. Härligt med en hel "semestervecka" som du verkar ut httja precis på rätt sätt. Dessuom är det åtta plusgrader ute - en bonus!
  Att drömma om ex:et... undrar vad Freud hade sagt om det;-)

  Har fått ett enda rätt svar på GWn. Alltid något!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får en trevlig ledig vecka.
  Drömmar lever sitt eget liv. Ibland känns de verkliga även när man vaknat. Det är konstigt när personer som man inte träffat eller tänkt på, på jättelänge dyker upp i drömmen. Det händer mig ibland.
  Kram Bosse

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...