Alla vi som gillar Maria

lördag 16 januari 2016

En bild och 1000 ord #1 - den där om familjen

I morse bestämde jag mig för att äntligen börja sortera bilderna från min och dotterns Londonresa i somras. Av okänd anledning började jag plötsligt klicka helt random på andra fotomappar (jag har typ 144 stycken) och blev sittande framför datorn länge ömsom leende ömsom med tårar i ögonen.

Vi har inte många bilder på oss alla i familjen tillsammans. Av ganska naturliga skäl. En måste ju hålla i kameran. Men några stycken finns det och en av dem tänkte jag visa er idag.
Min tanke är att varje lördag visa en bild och berätta en liten tillhörande story. Antagligen blir den storyn inte på 1000 ord men det lät ju så bra tillsammans tyckte jag!!


Bilden är tagen i oktober 2009. Min syster och hennes familj har kommit ner från Uddevalla för en långhelg. Vi ska gemensamt åka till en fotograf för att ta lite familjebilder som vi vill hänga på vår pappas rum på demensboendet. När vi ändå är hos fotografen passar båda familjerna på att ta lite individuella bilder oxå eftersom man som sagt man inte har så många av den varan.

Idag är våra tre underbara ungar äldre versioner av den upplagan du ser på bilden, min man har lite mindre hår på huvudet men desto mer i ansiktet och själv ser jag exakt likadan ut fortfarande!! Nej det gör jag ju förresten inte - idag har jag ju lugg!!

8 kommentarer:


 1. Jag tycker det är ett otroligt fint familjefoto, sällan man ser dessa idag...

  Kramen ♥

  SvaraRadera
 2. Vilket fint fotografi av er som familj. Kul att få se =) Lördagskram

  SvaraRadera
 3. Visst är det konstigt - när man väl börjat med en sak, så slutar det med nå't helt annat, minst lika roligt. Man kan liksom inte slita sig från bildmappar...

  Vilken kul bild du lagt upp på din fina familj. Åsså skrattade jag gott åt din beskrivning av din man. Min har förändrats på ett liknande sätt, medan jag, precis som du, ser precis likadan ut;-)

  SvaraRadera
 4. En väldigt fin bild, tycker jag. Som du säger så har man för få familjebilder!

  SvaraRadera
 5. Riktigt vacker bild på er allihopa! :)
  Jag älskar att gå igenom gamla album. Både riktiga och dom i datorn! ;)
  Låter som du har haft en behövligt lugn och skön lördag vännen! ❤

  SvaraRadera
 6. Vilken kanonbra lördagsidé du fick. Fint foto. Jag kan också sakna foton på hela familjen.
  Söndagskram Bosse

  SvaraRadera
 7. Vilket underbart familjefoto! Det har vi aldrig gjort. Kanske dags att få med sig familjen och bli fotograferad. Kram

  SvaraRadera
 8. Älskar att titta på gamla foton, man fastnar så lätt så ett tips att inte gå igenom på kvällen när du är på väg att lägga dig....

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...