Alla vi som gillar Maria

fredag 30 oktober 2015

Och på tredje dagen uppstånden igen.....

.....fast bara för att jag behöver åka till sjukhuset.
Jag har legat pall sen i tisdags kväll med sjuka smärtor i mellangärde och hela bröstkorgen. Jag förstår verkligen att det finns de som åker till akuten i tron om att de har fått en hjärtinfarkt när de har halsbränna - denna smärta är ju outhärdlig!!!

Alla läkemedel jag provat hittills har bara gjort att jag mått ännu sämre men nu har jag fått tips om att äta saltsyretabletter då jag eventuellt kan ha för lite magsyra (vilket läkarvården ställer sig tvekande till men som jag själv känner är en trolig diagnos då jag blev mycket sämre av Omeprazol) I vilket fall som helst är jag är nu tillräckligt desperat att prova allt - det kan ju inte bli sämre i alla fall.......

Jag har en tid på öron/näsa/hals i mitten på november då de ska gå ner i halsen med en kamera via näsan för att konstatera vad min klumpkänsla som jag haft i snart tre månader beror på. I morse ringde jag i ren desperation och hörde om de hade något återbud som gjorde att jag kunde få en tidigare tid. Det hade de - IDAG!!
Jag bävar verkligen både för undersökningen och för resultatet så om du har tid får du gärna skänka mig en tanke i eftermiddag......


5 kommentarer:

 1. Skickar en tanke redan nu och hoppas verkligen dom får rätsida på dina besvär vännen!
  Stor och varm styrkekram till dig! ❤❤❤

  SvaraRadera
 2. Bra att du ringde igen! Lycka till idag!

  SvaraRadera

 3. Idag redan? Oj då kanske du är där nu......

  Tankar och kramar ♥

  SvaraRadera
 4. Gick allt gick väl idag ? Varm Kram ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
 5. Om det var idag är du ju hemma nu. Hoppas innerligt att de har hittat orsaken till din klump. Å om dina andra besvär med halsbränna inte ger sig, tycker jag faktiskt att du ska åka in akut. Inte roligt, jag vet, men en gång där testar som ju allt och lite därtill. Då får du troligen bättre hjälp än hos vårdcentralen/husläkaren.

  Varm styrkekram till dig!!!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...