Alla vi som gillar Maria

torsdag 17 september 2015

Status quo hade ju varit att föredra.....

I morgon ska jag till doktorn. Nu har jag gått med den där klumpen i halsen i mer än fyra veckor och vågar inte längre hoppas på att den ska försvinna av sig själv genom att inte tänka på den. Inte för att det inte går att tänka på den men i alla fall.

I dag har jag varit hos min sjukgymnast och legat i sträckbänk. Jag har ju ett diskbråck som trycker på ischiasnerven och de senaste dagarna har jag haft fruktansvärt ont. Jag fick tillochmed gå hem tidigare från jobbet i tisdag för att jag varken kunde gå, stå eller sitta. Tyvärr hjälpte det inte ett jota och jag kämpar febrilt här i soffan för att hitta en sittställning som funkar tillräckligt länge för att skriva färdigt detta gnällinlägg.

Äldsta dottern är sjuk. Hon har haft feber sen i måndags med tillhörande krämpor. Min man läste en artikel tidigare i veckan om POTS. När jag läste den lät det som om de skrivit om min dotter. Detta ska tas upp med läkarkåren så fort jag läst på lite till. Denna autonoma dysfunktion innebär kroniskt smärttillstånd, hjärtklappning och yrsel och kan ha koppling till Gardasilvaccinet.  I rest my case och återkommer.

Sonen som aldrig (knack knack ta i trä) är sjuk fick jag åka med till doktorn i går. Jag vill inte gå in på några detaljer i detta läget. Det kan vara allvarligt (inte jätteallvarligt i det stora hela men tillräckligt för en kille på 15 år) men det kan oxå vara att det behövs en livsstilsförändring.

Yngsta dottern samt min solbrända och utvilade man mår finemang.
Alltid något......

2 kommentarer:


  1. Ja, det är bra att du söker för klumpen i halsen, håller nu tummarna för er alla....

    Tummekramar ♥

    SvaraRadera
  2. Ibland får man vara glad för det lilla!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...