Alla vi som gillar Maria

torsdag 2 juli 2015

Rapport i halvtid!

Kommer ni ihåg de där 12 stordåden jag skulle utföra under 2015?
Om inte - här kommer de i repris.
Om - kan du antingen läsa dem igen eller hoppa lite längre ner i texten.

1. Springa hem från jobbet. Det är knappt 16 km och för att få godkänt får jag inte stanna en enda gång. Ja, kanske när jag ska korsa vägar om det skulle vara så att säkerheten kräver det.
2Besöka minst ett land som inte ligger granne med Sverige. Tura till Danmark för att fylla på vinförrådet räknas således inte.
3. Cykla 10 mil. Antagligen tillsammans med min man eftersom jag kommer att cykla vilse om jag är så långt hemifrån på egen hand.
4. Spara 6 000 kronor. Eller ännu hellre 12 000. Drömresan går till New York när mina äldsta fyller körkort. Alltså om jättejättemånga år eftersom jag själv är i den åldern ungefär.....
5Ha poolparty. Årets försök slutade med att min man och min yngsta dottern badade bara för att medans resten av gästerna satt och frös inlindade i filtar. Nästa år beställer vi fint väder. Och dricker paraplydrinkar.
6. Få muskler. Eller skaffa heter det kanske? Jag ska alltså försöka träna mig till dem.  Inga övriga kommentarer på denna punkt då jag inte ens vet om det är möjligt.....
7. Gå på minst en skönhetsbehandling. Typ ansiktsbehandling eller liknande. Jag hade hellre haft som mål att gå på fler - jag är sjukt dålig på att unna mig själv sånt där - men det rimmar kanske dåligt med punkt nummer 4?!?
8Bygga färdigt uterummet. Läs: se till att mannen bygger färdigt uterummet.
9. Städa ur förrådet. Det innebär att ta ut allt. sortera och slänga allt onödigt som sparats där genom åren. Det innebär INTE att ta ut allt, sortera och ställa in allt igen för att det kan ju vara bra att ha nån gång.....
10. Bry mig mindre om vad andra tycker om mig. Särskilt såna som inte betyder något för mig. Och det är några stycken.
11. Närvara vid minst ett kulturevenemang. Typ konsert, musikal, teater. Detta stordådet är kanske lite fusk eftersom musikal/dansföreställningen Flashdance redan är bokad och betald men man vet ju aldrig vad som händer. Dessutom börjar fantasin tryta.
12.  Våga säga JA oftare. Inte till allt såklart men kanske till mer än jag gör i dag.....

Och hur går det då med utförandet av de här dåden? Nedan följer facit!

1.  Detta klarade jag av i dag! På första försöket!! Innebär det att jag satte ribban för lågt eller att jag har ett otroligt tjockt pannben? Antagligen alternativ nummer 2. Tyvärr var det idag världshistoriens (eller i alla fall årets) varmaste dag men har jag bestämt att jag ska springa hem så gör jag det. Och eftersom jag dessutom åkte till jobbet med min man i morse kom jag ju inte hem på nåt annat sätt!

2. Kommer att klaras av inom snar framtid. Typ 29 dagar för att vara exakt. För då åker jag och äldsta dottern till London i fem dagar!

3. Kommer antagligen inte att hända eftersom mitt diskbråck inte gillar att cykla. Detta visste jag ju inte när jag skrev listan. Eventuellt kompenserar jag med annat. Eller rättare sagt antagligen kompenserar jag med annat. Vet inte än med vad.

4. Har jag faktiskt redan gjort så nu siktar jag på det dubbla i stället.

5. Det kommer, det kommer.

6. De är på på plats men kommer att bli större innan året är slut.

7. Har jag gjort. Redan på min födelsedag den 5 januari.

8. Fix färdigt.

9. Inte fix färdigt. Men påbörjat två gånger.

10. Har jag blivit lite bättre på men kan jobba mer på det.

11. Avklarat.

12. Tror att jag blivit bättre. Ska kanske fråga min man vad han säger?!? ;-)


Om du är nyfiken på mer info om stordåd nummer 1 kan du trycka HÄR!!

8 kommentarer:


 1. Det ser ut som om du kan känna dig nöjd! hi hi.. ☺

  Kramen ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kan jag nog va?!? ;-)
   Kram

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Du har ju fixat massor , grymt gjort vännen
  Hoppas du känner dig nöjd
  Kram

  SvaraRadera
 3. Helt klart tycker ja gatt du kan känna dig mycket nöjd med dig själv :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...